2777
2789
عنوان

خستگی از زندگی

130 بازدید | 9 پست

دوستان من ۲۲ سالمه و یه مدته خیلی از نظر روحی خوشحال و سرحال نیستم، مثلا شب ها که میخوابم اصلا دلم نمیخواد صبح بلند شم ، ینی دلم میخواد مثلا چند روز بخوابم و اکثرا در طول روز کلافه و بی حوصله و خستم و اصلا دلم نمیخواد با کسی حتی یه کلام هم حرف بزنم‌.

خب مثلا یه روزایی فیلم میبینم کتاب میخونم و یا یسری کارای مختلف انجام میدم ولی بازم انگار زمینه ی ذهنم ناراحت و تاریک شده ، چون وقتی حتی خودم رو مشغول به کاری میکنم ، بازم یه حالت ملال اوری دارم و کاملا یه چنین حالتی رو حس میکنم‌.

به نظرتون چرا ادم اینطور میشه؟؟

کسی هست چنین تجربه ای داشته باشه؟؟

دوستان اگر یه راهکار موثری به نظرتون میرسه حتما کمک کنید.

منم مثل خواهرتون بدونید💚

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم این جوری بودم

اول شروع کردم نوشتن یه لیست 

از کار هایی که دوست دارم انجام بدم

از چیز هایی که دوست دارم بخرم

از جاهایی که دوست دارم برم اون جا

مهربون باش...شاید فردایی نباشه... nothing is impossible the word itself says that i'm possible     آرزو هایت را برآورده میکند آن خدایی که آسمان را برای خنداندن گلی می گریاند      

عزیزم شما هدف و انگیزه ندارین برا همینه احتمالا زیاد مهمونی اینام نمیرین و ارتباط اجتماعی‌تون کمه گلم اول توکل به خدا کن که امید به خداو دوستی با خدا زیباترین حسه🧡 بعدش سعی کنین یه هدف برا خودتون در نظر بگیرین مثلا کلاس ورزش یا رقص بعدش سعی کنین هرروز پیاده روی کنین یا حداقل دوروز یه بار یه سر به خونه یه اشناتون بزنین موزیک گوش کنین و برقصین با دوستاتون وقت بگذرونین بنظرم عضو گروهای اجتماعی هم بشین بد نیس منظورم مجازی نیست گرو های داوطلبیه مثل هلال احمر

ضعفت را به خدا بده و او قدرتش را به تو عطا میکند🧡💫سوالات کنکوری و مشاوره انتخاب رشته و بیماری‌های دندان و اعصاب کشی و گرافی های دندان و سوال در باره رشته دندان پزشکی  در حد توان پاسخ میدم

و اینکه یه دفتر دارم

هر روز حس و حالم از اون روزم - حرف هایی که خوشحالم کردن- خاطرات اون روزم رو مینویسم

مهربون باش...شاید فردایی نباشه... nothing is impossible the word itself says that i'm possible     آرزو هایت را برآورده میکند آن خدایی که آسمان را برای خنداندن گلی می گریاند