بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من ریاضی و شیمی دو دوست دارم نمیدونم تجربی بخونم یا ریاضی
باید با توجه به علاقه و بازار کارش تصمیم بگیرین..با مشاورا صحبت کنین..یا مثلا خودت ببین چه رشته ای رو بیشتر دوست داری یا دوست داری خودتو در اینده تو چه شغلی بینی
این طرح ها وقتی نظام آموزشی عوض شد مطرح شدن.ولی الان تازه دارن تصویب میشن.وقتی نظام آموزشی عوض شد قرار بود امتحانات از سال دهم نهایی و کشوری باشه تا یه معیاری برای سنجش برابر وجود داشته باشه.بعدش هم کنکور عمومی حذف شه و معدل سه سال ملاک باشه. ولی این طرح اجرا نشد.به خاطر همین این طرح هایی که الان تصویب شده اصلا به پذیرش دانشجوها اشکال وارد میکنه.من از مادرم پرسیدم گفت فعلا فقط دارن سرش بحث و جدل میکنن.
✍🏻 «مرد را انسان معنی میکنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسانها رفتار کند، میگویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ بر هکسره🤬 حمایت از راجعبه_نه راجب_✌🏻