2777
2789
مطمئنی از ۱۴۰۲ هست؟ ۱۴۰۱نیس؟

مادرم مشاور تحصیلیه.تا حالا تنها چیزی که از تغییر قوانین کنکور دریافت کردن درباره تاثیر معدل و حذف کنکور عمومیه نه چیز دیگه که از سال ۱۴۰۲قراره اجرایی شه.اونم کلی بهش اعتراض کردن.

⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

1402

یعنی چجورییه تاثیر داره ۶۰ درصد گلم من نهایی هامو خراب کردم میخام برا سال دیگ بخونم خب اگ شهریورم عالی بدم بازم تاثیر نداره؟؟

برای سلامتی پدرو مادرم دعا کنید تنها امید من تو این دنیا بابامه مادرم هستند🙏🏻مرسی بابت دعاهای قشنگتون مهربونا🤗😘

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

1402

وای اینجوری خیلی بده!یع جنگ عظیم سر درسای اختصاصی و دیوونه کننده بین بچه ها شکل میگیره بخدا اینجوری بدتره

تو هفده سالگی با پسری آشنا شدم که همه خوبی های دنیا شده بودن یه قلب که تو وجودش میتپید...چشامو که می‌بندم مجسمت میکنم...دومین ماه از گرم ترین فصل سال🌱🍓🍓از اون شب دنیام بدجور به دنیات قفلی زد و مصمم میمونم تا لحظه ی دیدارت ای دیرینه ی دلخواه❤️..به قول یکی«وقتی همه کور بودن تو کردی بهم توجه..❤️شایدم یه روز برات تعریف کردم که من پشت پنجره ی اتاقت چه گریه ها که نکردم🖤گاهی وقتا فک میکنم خدا تورو تو یه بعداز ظهر قشنگ بهاری در حالی که لبخند به لب داشته و چای با هل میخورده و به صندلیش لم داده و به آهنگ خوش چشمه گوش میداده آفریده... 🍃🌻بچه ها عشق من واسه اینکه به دستش بیارم یخورده ناز داره البته نازکشم داره ها.اون هی ناز می‌کنه مام که بی تابشیم🍃میدونین مث بهترین خیالیه ک میتونین داشته باشین...مث ذوق رها کردن یه دونه بادبادک...یا مث پریدن تو آب زلال میمونه🍓🌱من یه دختر عاشقم...دختری که هیچ وقت از ابرازش عشقش خجالت نکشیده چون پیوسته اعتقاد داشته عشق مقدسه و پنهان کردنش چیزی به جز درد و زجر نداره..ولی خب همیشه به خودش آفرین گفته واسه انتخابش❤️هر چند خیلی جاهارو مجبور شده خودش تنهایی بی پناه قدم برداره....از خودم ممنونم که هر وقت خسته شدم تنها پناهگاهم خودم بودم 🫀❤️بهم میگن بی رحمی چون داستانمو نمیدونن🌈میخواهم بدانی که تو آخرین رویای روح من بوده ای❤️🌱...بچه ها این کاربر ینی بنده...دیگه عشقی نداره...گلش پژمرده شده...ماهش رفته...ولی دلم نیومد امضام رو بردارم🖤تاپیک ها مال من نیستن به جز یکیش ❤️
خدایی الان عدالت هست؟

این طوری بشه دیگه فاجعه میشه.

⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

خدایی الان عدالت هست؟

نه الانم نیست ، ولی اونطوری بدتر میشه 

الان بحث بد و بدتره باید بد رو انتخاب کنیم نه بد تر

البته شاید برای خود بچه های اون دوره خوب باشه( ک بعید می‌دونم) ولی برای کسایی که بخوان پشت کنکور بمونن خیلی بد میشه

سال ۱۴۰۲ میشه ۶۰ درصد 😐

واقعن پ شکر

ی مرغی داریم از وختی فهمیده گرون شده دیگه تخم نمیزارع میگه منو ببرین بیمارستان سزارین هیکلم خراب میشع😅😀 کاش ی بابا پنجعلی جیبی داشتم تا هرکی میخاس نصیحتم کنه یکی میخابوند دهنش😑😬کاربری قدیمی تعلیق شده ۸بار از سال۹۵ اینجام احترام ریش سفیدمو نگه دار باهام بحث نکن😓باید یروز بشینم پای درددل هنذفریم ببینم چشه چرا اینقد ب خودش میپیچع😕😣 رو زمینی زندگی میکنیم که خودش رو ``جو``گرفتع دیگع تکلیف ادماشمعلومه😛😒آخر نفهمیدم پشم شیشع کجای شیشس😟 دوص دارم بکشم پایین به هرچی خانومه ی حالی بدم ارادتمند شما «نرخ طلا»😎
اصلا هم خوب نیست😐 دیپلم قدیمی ها ک پشت کنکور موندن باید ترمیم معدل بزنن کلی هزینه کنند مافیای ا ...

الانم مافیای کنکور داریم

کنکورم خودش خیلی سخته فقط تنها خوبیش اینه که سالی دوباره

الانم مافیای کنکور داریم کنکورم خودش خیلی سخته فقط تنها خوبیش اینه که سالی دوباره

خو اون موقع مافیای کنکور+ مافیای امتحان نهایی داریم

ببین اینقدر تخصصی هارو سخت میگیرن ک بیچاره میشه آدم، باز اون طوری یه درصدی از عمومی ها میشد گرفت

میشه یه نفر به من بفهمونه سال ۴۰۲ که میخوان کنکور و بکنن ۶۰ درصد معدل ۴۰ درصد کنکور یعنی چی؟

۶۰ درصد معدل یعنی مدل سال ۱۲ فقط درنظر گرفته میشه؟ اون دوسال حساب نیست معدلش؟

درس عمومی حذف میشه یا تخصصی توی کنکور؟

تو مدرسه باید بخونیم تا چه درسایی رو معدل بهتری بگیریم؟

کلا من نمیدونم توروخدا یکی مفصل برام توضیح بده 

الانم مافیای کنکور داریم کنکورم خودش خیلی سخته فقط تنها خوبیش اینه که سالی دوباره

نفهمیدم...عمومی ،اختصاصی جدا میشه؟یا کنکور سالی دوبار برگزار میشه؟از کی؟

عضو گروه رز صورتی🌸وزن شروع ۵۸🌸وزن هدف ۵۳ 🌸اگه تونستین و به هر حیوونی مثل سگ و گربه خیابونی 🥺کمک کردین...لطفا بهم بگین که بهتون هدیه معنوی بدم⁦⁦⁦⁦⁦⁦⁦💜