2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

شایعه ست کی گفته اینو؟همون طرح بی خودی که از شال ۱۴۰۲قراره اجرا بشه هم کلی چون و چرا توش آوردن

⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

ندانم چی به چیه ولی شانس من همون سال ک میخوام کنکور بدم تغییر میکنع😐 اگر میدونی چی به چیه ب منم بگ ...

به نظر من که خیلی خوبه کنکور واسه دروس تخصصی عمومی هام بر اساس سوابق تحصیلی

پشمام😓تازع من چون دیدم سهم سوابق تحصیلی ت کنکور ۳۰ درصده نهاییامم گند زدم گفتم خب کمه ولش ولی الن فهمیدم تصویب کردن۶۰درصد الانم از هر طرف تحت فشار هفته دیگه هم کنکورع😓😓😓😭😭😫

ی مرغی داریم از وختی فهمیده گرون شده دیگه تخم نمیزارع میگه منو ببرین بیمارستان سزارین هیکلم خراب میشع😅😀 کاش ی بابا پنجعلی جیبی داشتم تا هرکی میخاس نصیحتم کنه یکی میخابوند دهنش😑😬کاربری قدیمی تعلیق شده ۸بار از سال۹۵ اینجام احترام ریش سفیدمو نگه دار باهام بحث نکن😓باید یروز بشینم پای درددل هنذفریم ببینم چشه چرا اینقد ب خودش میپیچع😕😣 رو زمینی زندگی میکنیم که خودش رو ``جو``گرفتع دیگع تکلیف ادماشمعلومه😛😒آخر نفهمیدم پشم شیشع کجای شیشس😟 دوص دارم بکشم پایین به هرچی خانومه ی حالی بدم ارادتمند شما «نرخ طلا»😎
نه امروز تصویب شد

اصلا هم خوب نیست😐 دیپلم قدیمی ها ک پشت کنکور موندن باید ترمیم معدل بزنن کلی هزینه کنند

مافیای امتحان نهایی درست میشه

کنکور اختصاصی رو اونقدر سخت میگرن ک نتونی نفس بکشی

کنکور ۱۴۰۱ خیلی شلوغ میشع

بازم بگم؟:///

نه امروز تصویب شد

این که شصت درصد از نتیجه کنکورو معدل تعیین کنه هم شیش سال پیش تصویب شد.ولی قراره از سال ۱۴۰۲اجرا بشه.😐تازه همونم کلی بهش انتقاد کردن.مطمئن باش در نهایت هم اجرا نمیشه.کنکور همینیه که هست.

⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻