2777
2789

تخم اسپند بجو و قورت بده

من با تمام بدی هایم خدایی به شدت خوب و مهربان و بخشنده دارم، او تمام گناهانم را دید اما بخشید،تمام اشتباهاتم را دید اما نادیده گرفت،او تمام سرکشی هایم را طوری بخشید که فرشتگان نویسنده اعمالم هم از خاطرشان رفت، توبه مرا طوری پذیرفت که انگار هیچ وقت خطایی نکردم، روحم را تطهیر کرد،پاکتر از قبل، او تمام دعاهایم را اجابت کرد،تمام درهای بهشت را به رویم گشود،او تمام امیدم را با نگاه مهربانش پاسخ داد،عاشقانه مرا در آغوش گرفت، چقدر زیباست خدا داشتن
تخم اسپند بجو و قورت بده

جویدن اسپند باعث مسمویت شدید میشه اینکارو نکنیا

من نمیدونم چرا به هر کی میگم الهی یکی لنگه خودت بیفته وسط زندگیت بهش برمیخوره ☹️☹️☹️ یعنی خودشونم میدونن شخصیتشون  در حد نفرینه😆 ولی ای کاش خودم یکی مثل خودم بیاد تو زندگیم ، شبانه روز دعا میکنم ، شما هم که داری میخونی دعا کن 🤗

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

وووای نگو منم واس اولین بار دیر اومد همیشه ۲۳_۲۵روز پری میشدم اینبار ۲۷روز شد و من پری نشدم سه تا تست زدم منفی ،زعفرون غلیظ و اویشن وپونه و خرماوفلفل وسیاهدانه وکلی ادویه ودمنوش دیگه😣الان دیگه خداروهزار مرتبه شُکر  امروز لکه بینی دارم ولی بشدت دردددددد دارم

اگه پشیمون شد و برگشت چی !؟              پشیمون از چی ؟ اشتباهی ب کتفم برخورد کرد ؟؟ دیر سرقرار اومد؟ یا شاید چونکه واسم صبح بخیر امروزو نفرستاد ؟؟یا شایدم یادش رفته بوده واسم گل بخره و قربون صدقه م بره ؟؟؟زخم و درد دلم با معذرت خواهیش خوب میشه ؟؟اگرم خوب شدم !!  عدم اعتمادم چی میشه ؟؟خونریزی ک تو قلبم ب راه انداخت ، متوقف میشه؟؟معذرت بخاد !!؟بالشت خیس از گریه های شبانه م فراموش خواهد کرد؟؟چشام بابت بیخابی و درد و اشک میتونن ببخشن ؟؟عقلم چی!؟ فراموش میکنه اونروزا و شبایی ک منتظر ی ببخشید بود؟؟پشیمون نمیخامش .... بلکه کلا دیگه نمیخامش کلا پشیمون برنمیگرده...... اصلا چون ضعیفتر و ترسوتر از این حرفاس پشیمونی و معذرت خواهی آدماشو میخاد آدمای قوی و با جرئت .. خودشم ترسوس و ترسو خواهد ماند ....

چندتا دونه که مسموم نمیکنه، من قبلا یک ماه نشدم چارتا دونه خوردم پریود شدم، مسموم نشدم!

من با تمام بدی هایم خدایی به شدت خوب و مهربان و بخشنده دارم، او تمام گناهانم را دید اما بخشید،تمام اشتباهاتم را دید اما نادیده گرفت،او تمام سرکشی هایم را طوری بخشید که فرشتگان نویسنده اعمالم هم از خاطرشان رفت، توبه مرا طوری پذیرفت که انگار هیچ وقت خطایی نکردم، روحم را تطهیر کرد،پاکتر از قبل، او تمام دعاهایم را اجابت کرد،تمام درهای بهشت را به رویم گشود،او تمام امیدم را با نگاه مهربانش پاسخ داد،عاشقانه مرا در آغوش گرفت، چقدر زیباست خدا داشتن

البته قبول دارم هر طبعی یه واکنش داره. من خیلی سردم