2777
2789
عنوان

کمک از مامانم

143 بازدید | 13 پست

از مادرم ۵میلیون کمک مالی خواستم طوری که کسی متوجه نشه نامزدم بره زیر سوال.

علاوه بر اینکه پیش همه خانواده مادریم (مادربزرگ،خاله،پدربزرگ...)گفت و ابرومو برد.

به برادرم هم گفته و برادرم امروز با تمسخر و خنده بهم گفت تو از مامان کمک خواستی من تعجب کردم.

واقعیت چون داداشم از من کوچکتره شوکه شدم با حالت تمسخر بهم گفت.

بعد من چون ناراحت شدم مامانم ب داداشم هیچ نگفت باز برگشت به من گفت واایی بس کن ....

نمیدونم خیلی برام حس بدیه 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

کلا اکثر مامانا نمیتونن راز بچه هاشونو حفظ کنن😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐

اگه پشیمون شد و برگشت چی !؟              پشیمون از چی ؟ اشتباهی ب کتفم برخورد کرد ؟؟ دیر سرقرار اومد؟ یا شاید چونکه واسم صبح بخیر امروزو نفرستاد ؟؟یا شایدم یادش رفته بوده واسم گل بخره و قربون صدقه م بره ؟؟؟زخم و درد دلم با معذرت خواهیش خوب میشه ؟؟اگرم خوب شدم !!  عدم اعتمادم چی میشه ؟؟خونریزی ک تو قلبم ب راه انداخت ، متوقف میشه؟؟معذرت بخاد !!؟بالشت خیس از گریه های شبانه م فراموش خواهد کرد؟؟چشام بابت بیخابی و درد و اشک میتونن ببخشن ؟؟عقلم چی!؟ فراموش میکنه اونروزا و شبایی ک منتظر ی ببخشید بود؟؟پشیمون نمیخامش .... بلکه کلا دیگه نمیخامش کلا پشیمون برنمیگرده...... اصلا چون ضعیفتر و ترسوتر از این حرفاس پشیمونی و معذرت خواهی آدماشو میخاد آدمای قوی و با جرئت .. خودشم ترسوس و ترسو خواهد ماند ....
قبلا اینطور رفتار کرده بود مامانت؟شاید فک کرده میخوای بدی نامزدت ایطور گفته ک نده

کلا بابت یک شام هم منت میزارن با اینکه همسرم ۱۰ روز یکدفعه یک شام میاد.

اما خب میدونستن که من برای خودم میخوام

آخه اصلا پولُ بهم نداد.برای همین میگم اخه شما که ندادی بهم چرا به همه گفتید و من هم بهشون گفتم نمیخ ...

😐😐

هرکی میاد تاپیک و خودشم میدونه ک میخواد ساز مخالف بزنه لطفا نیاد با احترام
کلا اکثر مامانا نمیتونن راز بچه هاشونو حفظ کنن😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐

اتفاقا این اتفاق برا ماهم افتاده مامانم به خالم یا مادر بزرگم گفته با داداشم قرار گذاشتیم یه مدت هیچی بهش نگیم مامانم هی میپرسید قضیه چیه نمیگفتیم بهش میگفتیم تو میری میگی دیگ اعتماد نداریم بعد یکی دو ماه قسم خورد ک نمیگه و قول داد

از اون موقع تا حالا ندیدیم به کسی بگه

هرکی میاد تاپیک و خودشم میدونه ک میخواد ساز مخالف بزنه لطفا نیاد با احترام
😐😐

واقعیت خودم شوکه ام.

وقتی توی جمع فامیلی به خالهام و مادربزرگم گفت و فقط از بغض پاشدم اومدم خونه.

از طرفی داداشم که خیلی کوچیکتر از خودمه با تمسخر بهم گفت باز حالم بد شده.ب داداشم گفتم من اصلا دیگه پولو نگرفتم شماها آبرومو بردید.

و مامانم باز هم براش مهم نبود.

اتفاقا این اتفاق برا ماهم افتاده مامانم به خالم یا مادر بزرگم گفته با داداشم قرار گذاشتیم یه مدت هیچ ...

خداروشکر مشکلتون حل شد.

من کلا مامانم چون شدید پسر دوسته اصلا براش اهمیت نداره من چیزیو بگم یا نگم😑

ببخشید ولی چرا حس میکنم بعضی خانواده ها تا دخترشون شوهر بدن انگار راحت شدن 

دیگه ی قرونم بش بدن منت میکشن 

چ وضعشه اخه؟؟؟؟ 

نامزد کردی دُرست ولی دلیل نمیشه دیگه خانوادت پُشتِت نباشن

اگه پشیمون شد و برگشت چی !؟              پشیمون از چی ؟ اشتباهی ب کتفم برخورد کرد ؟؟ دیر سرقرار اومد؟ یا شاید چونکه واسم صبح بخیر امروزو نفرستاد ؟؟یا شایدم یادش رفته بوده واسم گل بخره و قربون صدقه م بره ؟؟؟زخم و درد دلم با معذرت خواهیش خوب میشه ؟؟اگرم خوب شدم !!  عدم اعتمادم چی میشه ؟؟خونریزی ک تو قلبم ب راه انداخت ، متوقف میشه؟؟معذرت بخاد !!؟بالشت خیس از گریه های شبانه م فراموش خواهد کرد؟؟چشام بابت بیخابی و درد و اشک میتونن ببخشن ؟؟عقلم چی!؟ فراموش میکنه اونروزا و شبایی ک منتظر ی ببخشید بود؟؟پشیمون نمیخامش .... بلکه کلا دیگه نمیخامش کلا پشیمون برنمیگرده...... اصلا چون ضعیفتر و ترسوتر از این حرفاس پشیمونی و معذرت خواهی آدماشو میخاد آدمای قوی و با جرئت .. خودشم ترسوس و ترسو خواهد ماند ....
ببخشید ولی چرا حس میکنم بعضی خانواده ها تا دخترشون شوهر بدن انگار راحت شدن  دیگه ی قرونم بش بد ...

من خب دقیقا همین حس و حال دارم.

یعنی هنوز هضمش نکردم.

من از وقتی نامزد کردم همه رفتارهای پدر و مادرم حالت منت داره.

تا حرف میزنم طوریه برمیخورد میکنن که میخوام خدایی نکرده بِکَنم یا سواستفاده کنم.

حالا من چون وضع پدرم خوبه به پدرم هم نمیخواستم بگم ب مادرم گفتم که همه جا گفت.

اما خب واقعیت اینه خداا هیچکس و محتاج بندش نکنه حتی پدر و مادرش.

من خب دقیقا همین حس و حال دارم. یعنی هنوز هضمش نکردم. من از وقتی نامزد کردم همه رفتارهای پدر و ماد ...

دقیقا خدا هیچکیو محتاج کسی نکنه