2777
2789
عنوان

۷روز مانده به کنکور سراسری تجربی

6178 بازدید | 15 پست

سلام خواستم یه چندتا نکته بگم بهتون :

۱_این روزای باقی مونده تورق چشمی کنید از کتابای جمع بندیتون از کتاب زیستتونم یه تورق چشمی از عکساش بکنید

۲_وقتی واسه یه هدفی طولانی مدت تلاش کنید طبیعیه نزدیکای رسیدن به نتیجه حسسسسس(فقط یه حس)فراموشی کنید(سرجلسه میفهمید اصلا اینطوری نیست)

۳_ساعت یادتون نره ببریدباخودتون که زمان برای هر درس از دستتون در نره

۴_حوزه پارسال من به شدت سرد بود بخاطرهمین اذیت شدم ،لباس خنک بپوشید ولی یه سویشرت سبک هم ببرید باخودتون مشکل من دچارتون نشه

۵_اگ دیدید سوال اول دوم سوم رو بلد نیستید خودتونو نبازید بقیه هم توی شرایط شمان مطمئن باشید سوال چهارم رو جواب میدی

۶_قرارنیست برید همه ی سوالارو بزنید 

۷_تا روز جلسه به ازمونتون فک نکنید فقط تلاش کنید

۸_داشتن استرس طبیعیه ولی کنترل نکردنش نه

۹_میدونم هرکی به اندازه ی زحمتش نتیجه میگیره پس توکل کنید بخدا

ارزوی موفقیت دارم واسه تک تکتون

بعدمرگ تنها قسمت چپ مغز است که تا ۸دیقه زنده میماند و تمام گذشته را بصورت یک خواب مرور میکند،آن لحظه برای آخرین بار به یادم خواهی آمد💔                                             ولی خدایی آدم که دلش میشکنه تازه یاد میگیره زندگی کنه✋

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببخشید..من نشستم یه سری تاپیک های کنکوریتون رو خوندم ...میتونم توی تلگرام یا واتساپ یا هرچیزی که شما بگید باهاتون حرف بزنم و اگه میشه یکم انگیزه بگیرم بازم و راهنماییم کنید؟ اگه خواستید مثل یه مشاور پول هم بگیرین ، هیچ مشکلی نیست