2777
2789

دقیقا 

کاربر آقا کاربر آقا کاربر آقا کاربر آقا کاربر آقا کاربر آقا کاربر آقا کاربر آقا کاربر آقا کاربر آقا کاربر آقا کاربر آقا کاربر آقا کاربر آقا کاربر آقا کاربر آقا کاربر آقا کاربر آقا کاربر آقا کاربر آقا کاربر آقا کاربر آقا کاربر آقا کاربر آقا کاربر آقا کاربر آقا کاربر آقا کاربر آقا کاربر آقا کاربر آقا کاربراقا پس از قبل اطلاع دادم آقام پس نیابید بگید مریض جنسی اگه بودم اطلاع نمی دادم تا کل حرف هاتون رو بزنید هرکی تاپیک ام خواست بیاد بیاد هرکی نخواست نیاد هرکی فکر می‌کنه تاپیک ام مشکل داره نی نی یار رو خبر کنه چون از خودم مطمعن ام شما خبر کنید بعد ببینید هیچی نمیشه چون طبق قوانین رفتار میکنم قوانین خود ساخته خود رو به نی نی سایت نسبت ندین

فقیر اونه که خدا نداره

کاربری مرد - فعال مدنی - کارشناس سیاسی امنیتی اقتصادی - پاسخگو هرررررررررررسوال دینی و سیاسی بشرط بقا کاربری             خدایا خودت کاربریمو نگه دار . پناه میبرم به تو از تعلیق کنندگان

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره واقعا🎈

کاش دنیا بهم یه دختر بده🎈که هرچی نداشتمو بهش بدم💫میخوام هرکی که نیستمو بهش بگم🎈کاش دنیا بهم یه دختر بده💫که بهش بگم چجوری محکم بره🎈بغض نکنه جلوی اوزگل که فکرش فقط به لـش بازیاشه💫 ، شر میکنه🎈زن کتک میزنه برا مشتای دیگه داد کمک میزنه💫کاش دنیا بهم یه دختر بده🎈که قول بده آدمارو باور نکنه💫زود دل نده آغوششو راحت نکنه🎈مثه ابزار نشه برا یه شب نباشه💫عشقُ تجربه کنه بنده ی تن نباشه🎈مثه مادرم نشه سکوت نکنه💫از بلندپروازی هاش سقوط نکنه🎈کاش دنیا بهم یه دختر بده💫میخوام بیوه اگه شد نزنن تهمت بهش🎈میخوام بدونه ، زمین ِ زراعتی نیس💫واسه نرای مومن صیغه ی یه ساعتی نیس🎈کاش دنیا بهم یه دختر بده💫که بهش بگم صداشو جرعت بده🎈بدونه با موهای اون کسی نسخ نمیشه💫اگه نتونه مادر شه مرد طلف نمیشه🎈کاش دنیا بهم یه دختر بده💫که رحم کنه به زنی که متاهله🎈میخوام بدون اجازه ی مرد نفس بکشه🎈میخوام پرنده هارو بدون قفس بکشه💫میخوام فرشته نباشه خطا جزئی از زمینه🎈میخوام زن باشه ، زن بمیره ، زنیت همینه💫کاش دنیا بهم یه دختر بده🎈که بدونه دنیا جای خوبی میشه براش💫علیه خشونت زن کسی نمیکنه تلاش🎈دنیا تا وقتی اینجا💫بشنو صدامو همه حرفامو🎈تا هست تبعیضا ، چارش💫اینه که فریاد بزنی با من🎈دنیا تا وقتی اینجا💫بشنو صدامو همه حرفامو🎈تا هست تبعیضا ، چارش💫اینه که فریاد بزنی با من👸🏻

انقدر داریم از این ادما که...

ایرانم 💔🖤سراپا اگر زرد و پژمرده اییم  ولی دل به پاییز نسپرده اییم💔چو گلدان خالی لب پنجره  پر از خاطرات ترک خورده اییم😔اگر داغ دل بود ما دیده اییم🖤  اگر خون دل بود ما خورده اییم😢💔 اگر دل دلیل است آورده اییم  اگر داغ شرط است ما برده اییم😔🖤اگر داغ دل بود ما دیده اییم🖤 اگر خون دل بود ما خورده اییم😢اگر دل دلیل است آورده اییم💔 اگر داغ شرط است ما برده اییم😢💔🖤

زیااااااد.

یکیش خواهرشوهرم

خدایا شکرت🙏ممنون که به من یه فندق هدیه دادی قول میدم از هدیه باارزشت به خوبی مراقبت کنم.لطفا برای همه کسایی که منتظر این هدیه از جانب خدا هستن یه صلوات بفرستین🌹اللهم صل علی محمد و آل محمد🌹(00/06/26)

دقیقا

روح من خیلی وقته خستس از بچگی تا الان پر از زخم و خراش تیغه اما من میخندم و میجنگم و برای ادمای اطرفم پر از ارزوهای خوبم  ❤لطفا اگه با نظرم مخالفین ریپلی نکنین خیلی مچکر❤                                                                     

من ک نه ده تا النگو دارم نه پارتی دارم کارمو راه بندازه نه پول زیاد دارم نه لوازم ارایشی زیاد نه خونه دارم از خودم ، ماشینمم تا وقتی قارتش در نیاد نمیبرم سرویس😅😅😅😅

گاه باید رویید                                                                                       از پس ان باران...                                                                                     گاه باید خندید ...                                                                                 بر غمی بی پایان....🦋

آره داریم😒

❣❣دوتا مرد تو زندگیمه که از هرچیزی برام ارزشمندترن❣❣شوهری که نیمه زندگیم را کامل کرد 💑و پسری که تمام زندگیمه👨‍👩‍👦 دوستتون دارم جلتنمن های عزیزم😎👑🤍گرپدرتاج سراست👨‍💼 سلطان غم ها مادرست🧕 مادرشوهر و پدرشوهرمم رو خیلی دوست دارم🥰خدایا تو دلیم رو به تو سپردم👶🤍🦋🤍🦋🤍🦋🤍🦋🤍 امام رضا عاااشقتم💚💚

هرچند که بسیار تکراری بود ولی عالی بود ولی بازم مجوز برای قضاوت نیست، من خودم خیلی کتاب میخرم، خیلی زیاد، هم برای خودم هم بچه هام، بچه ها که خیلی کتاب نگه دار نیستن، بعضی وقت ها پاره میکنن، خودم هم میبخشم، به جز چند تا که برام عزیز هستن، یا کلا هدیه میکنم یا امانت میدم، آنقدر زیاد این کار رو میکنم که الان کتابای توی خونه من زیاد نیست

ای پرچمت ما را کفن، وطن!🇵🇸❤️🇮🇷

😂😂😂

😅😅😅😅 یه دل نیم خوش داریم اونم اگه اطرافیان بذارن 

گاه باید رویید                                                                                       از پس ان باران...                                                                                     گاه باید خندید ...                                                                                 بر غمی بی پایان....🦋