2789
عنوان

سیکل قاعدگی

142 بازدید | 11 پست

سلام دوستان. راستش من اطلاعاتی درمورد سیکل قاعدگی و خیلی مسائل مربوط ب زنان ندارم. میشه لطفا راهنماییم کنید

حدود یکسالی میشه ک هرماه حدود پنج روز قاعدگیم زودتر اتفاق میوفته. یعنی ماه پیش هشتم بود و این ماه دیروز و احتمال زیاد ماه بعد بیستو نهم باشه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

آره نرماله. سیکلت حدودا ۲۶ روزه ست و نرماله

ابو حمزه ثمالى گوید: در نزد امام سجاد(ع) سخن از گرانى قیمت‌ها رفت، آن‌حضرت فرمود: «بر من از گرانیش چه باشد؟ اگر گران شود روزى با اوست و اگر ارزان گردد نیز با او است (یعنى با رزّاق است نه با من) از غيرت ورزيدن بيجا بپرهيز كه اين كار، زن سالم را به بيمارى مى‌كشانَد و پاک دامن را به گناه.《از نامه۳۱ نهج البلاغه 》به همه اونایی که به جایگاه و ارزش زن در اسلام نقد دارن یا به هر دلیلی قبولش ندارن، پیشنهاد میکنم حتما در اولین فرصت کتاب "نظام حقوق زن در اسلام" از شهید مطهری رو مطالعه کنن. بهتون قول میدم پاسخ همه ابهاماتتون درباره زن و جایگاه زن رو میگیرین و به دین قشنگمون افتخار میکنین :)  میتونید "اپلیکیشن شهید مطهری" رو نصب کنید و بصورت رایگان این کتاب رو مطالعه کنید.
آره نرماله. سیکلت حدودا ۲۶ روزه ست و نرماله

عزیزم من 4ساله منتظر بچه م هر ماه 5روز زودتر موعود پریود میشم سوم خرداد شدم ب حساب خودم حداقل 30خرداد باید میشدم الان 4تیر هیچ ب هیچ ..سه روز پیش بی بی چک زدم منفی شد چیکار کنم

عزیزم من 4ساله منتظر بچه م هر ماه 5روز زودتر موعود پریود میشم سوم خرداد شدم ب حساب خودم حداقل 30خردا ...

گلم من یه دانشجوی ساده‌ام تخصصی ندارم. شرمنده

ابو حمزه ثمالى گوید: در نزد امام سجاد(ع) سخن از گرانى قیمت‌ها رفت، آن‌حضرت فرمود: «بر من از گرانیش چه باشد؟ اگر گران شود روزى با اوست و اگر ارزان گردد نیز با او است (یعنى با رزّاق است نه با من) از غيرت ورزيدن بيجا بپرهيز كه اين كار، زن سالم را به بيمارى مى‌كشانَد و پاک دامن را به گناه.《از نامه۳۱ نهج البلاغه 》به همه اونایی که به جایگاه و ارزش زن در اسلام نقد دارن یا به هر دلیلی قبولش ندارن، پیشنهاد میکنم حتما در اولین فرصت کتاب "نظام حقوق زن در اسلام" از شهید مطهری رو مطالعه کنن. بهتون قول میدم پاسخ همه ابهاماتتون درباره زن و جایگاه زن رو میگیرین و به دین قشنگمون افتخار میکنین :)  میتونید "اپلیکیشن شهید مطهری" رو نصب کنید و بصورت رایگان این کتاب رو مطالعه کنید.

عزیزم منم همهی عقب جلو مینداختم پیش هر دکتری هم میرفتم جواب نمیگرفتم ولی بعد از چند ماه دوا دکتر بایکی از دکتر زنان به اسم خانم دکتر پورمطرود آشنا شدم واقعااا خدا خیرش بده الان منظم منظمم تازه دردمم خیلی کم تر شده خواستی شمارشم 021-22080173
021-22080173