2777
2789
عنوان

بخت بسته

231 بازدید | 12 پست

دختری هستم در استانه ۴۲ سالگی.روزگاری که جوان بودم زیبا .مادرم از نظر اخلاقی خوب نیست در حال فضولی و اختلاف .. سالها پیش با یکی از اقوام دعواش شد این شخص پدرش دعا نویس است.بعد دعوا زندگی من نابود شد ازار اذیت بختک و اجنه گرفته تا دعا در بالشتم

هرکسی هم خواستگار میاومد جواب نگرفته میرفت پشت سرشم نگاه نمیکرد.الان مادرم بااون فامیل دعا نویس آشتی کرد من ماندم بخت بسته قبولم ندارد .دایم زخم زبان 

الهی بحق بزرگی خود خدا هرکی برای یه نفر جادو مینویسه تمام و کمال برگرده به خودش و نابودش کنه

متاسفانه اینا همش واقعیه و تا برای کسی اتفاق نیفته نمیتونه درک کنه باید یه ادم مومن پیدا کنی برات باطل السحر بنویسه 

برای شادی روح مامانم صلوات میفرستین🥺🥺 فرستادین بگین منم برای حاجتتون بفرستم ❤️ هرکسی دلمو میشکنه شکایتشو پیش تو میارم خدا شکایت خودتو به کی کنم 😔😔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من خیلی سختی میکشم.حتی گاهی خواستگار میاد مادرم تلاش میکنه خواستگارو برایه خواهر کوچکم جور کنه.وقتی کسی میاد خواستگاری قیافه میگیره بااینه من کلی امتیاز دارم مثل شغل خوب تحصیل هنر حرف نمیزند خواستگاران چای میخورند میروند البته الان چندسالی دیگه اصلا ندارم

گاهی از من برایه خواستگار خواهرانم مایع میگذارد وقتی خواستگار خواهرم میپرسه از مادرم چرا دختراتان شوهر نکرده.مادرم منو خار و ذلیل میکنه و میگه خواهر بزرگش خواستگار نداره اینا شوهر نمیکنند در صورتی که خواهرانم براشون من مهم نیستم چندبار تا دم ازرواج رفتند خواستگار معتاد در امد یا خودشان نخواستند دایم مرا تحقیر میککنند دنیا جهنم ست.کمکم کنید چه کنم تنهام چه دعایی بخوانم

الهی بحق بزرگی خود خدا هرکی برای یه نفر جادو مینویسه تمام و کمال برگرده به خودش و نابودش کنه متاسفا ...

رفتم نشد هر کاری کردم نشد ماشالله مادر من همه را با زبانش تو فامیل اذیت کرده به دخترش رحم نداره

عزیزم چه زندگی دردناکی😢

همش دعاهایی که برای از بین بردن سحر خوبه بخون

حرز امام جواد همراهت داشته باش

دعای گنج العرش بخون ان شاءالله که خیلی زود بختت بازبشه😍

به منظور فراهم شدن زیارت حضرت علی ابن موسی الرضا(ع) خواندن این آیه مفید است: 💛《 بُورِكَ مَنْ فِي النَّارِ وَمَنْ حَوْلَهَا وَسُبْحَانَ اللَّهِ رَبِّ الْعَالَمِينَ》💛 خواندن این آیه هم باعث توفیق تشرف میشود وهم کیفیت زیارت را بالا میبرد، قبل از رفتن بخصوص وقتی انسان میبیند خیلی وقت است توفیق پیدا نکرده که به زیارت برود خواندن این آیه مفید است(شیخ جعفر ناصری)