2777
2789
عنوان

چرا بهش نمیگه 😐

298 بازدید | 16 پست

این معرف چن بار هی خودش اصرار ک بابا بروطرفو ببین حیفه پسر خوبیه،تا من راضی شدم ورفتم دورادورپسررو دیدم،ولی این معرف ب اون پسر چیزی نمیگه

بهش گفتم دیدم و بدم نیومد ولی باید همو بشناسیم،میگه اخه تو جواب قطعی ب من ندادی ک خوشت اومده برا همین نگفتم بهش،ولی بهش میگم تا همو ببینید

چند روز گذشته و من منتظر و هیچ خبری نیست

دلیل اون اصرارو این دست دست و نمیفهمم،تو حرفاش هی میگه اگه نشد از من ناراحت نشیا ،یا دپستم پرسی گفت این کار سر ،دیگه میگیره و نمیگره رو نگفت😑

زشته باز بهش بگم؟این سری اخربهش گفتم اره بگو هموببینیم

۱۲روز هم وطن بودیم فقط؟نه،از اینجا شروع کن،هرکسی کوچکترین توهینی به اقوام ،مذاهب و ادیان ایرانی کرد جوری پشت هم وطنت دربیا روش نشه دیگه بیاد سایت،گزارش فقط تاپیک میترکه کاربری های نخاله ای و علف هرزی میمونن،ریششونو تو سایت بخشکونیم،اینام مثل پهبادا خطرناکن ،دیگه دوره تفرقه گذشته...

ولش کن بابا اون باید پیگیریتو بکنه نه تو 

من یه دختر شمالییم😎 که از بچگی یاد گرفتم که برا هدفم بجنگم😎تا بهترین ها سهم من بشه😎 یاد گرفتم به خودم احترام بزارم تا بقیه بهم احترام بزارن😎 رشته ورزشی مورد علاقم تکواندوعه😎 روحیه جنگندگی رو دوست داشتم و دارم😎برا خواسته هام میجنگم تا به دستشون بیارم😎من هدف کمک به شماست اگه حرفی زدم ناراحت شدین از همینجا میگم معذرت میخوام 💫شاید تویی که الان داری این امضا رو میخونی من دیگه زنده نباشم برام از خداوند طلب بخشش کن♥️آقایون اعتراض کردنند چرا اسم همه خمیر دندون ها زنونه؟؟ آخه تا ژاله و نيلو هست تو میای غلام نعنایی بزنی؟؟؟🙄🤪🥴

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شاید پسره پشیمون شده

ن بابا قصد ازدواج داره

۱۲روز هم وطن بودیم فقط؟نه،از اینجا شروع کن،هرکسی کوچکترین توهینی به اقوام ،مذاهب و ادیان ایرانی کرد جوری پشت هم وطنت دربیا روش نشه دیگه بیاد سایت،گزارش فقط تاپیک میترکه کاربری های نخاله ای و علف هرزی میمونن،ریششونو تو سایت بخشکونیم،اینام مثل پهبادا خطرناکن ،دیگه دوره تفرقه گذشته...

دیگه نگو شاید تو رو هم از دور نشون پسره داده اون نپسندیده

امکانش نیست چون سر کاریم ،پسره میاومد میفهمیدم

دقیقا

ن چون اون سری صحبت شد نمیدونست من رفتم پسرو ببینم ،باز خودش اصرار کرد ک بروببینش

ولش کن بابا اون باید پیگیریتو بکنه نه تو 

اون ک اره،بدیش اینه پسره ب ظاهر ملاک های منو داره و متاسفانه من مشتاقم حداقل ی رابطه شکل بگیره و فرصت اشنایی داشته باشیم

شاید دیده تو همش دست دست می کنی یکی دیگه رو بهش معرفی کرده

ن اینم نیست چون باز سری اخر حرفی از این نزد و اتفاقاباز مصر بود برم ببینم پسرو و اینه منو اذیت میکنه و بهم برمیخوره