2777
2789
ده سال دوستی خودش مشکوکه .پسری که قصدش ازدواج باشه نهایت شش ماه تا یه سال دوران دوستیش طول می کشه&nb ...

مدت زمان درست و اصولی ۶ماه هست.. بعد از ۶ماه آشنایی میبایست تکلیف رابطه مشخص بشه.. 

اون آقا پسر از اقلیت ها بودند و به دلیل مسائلی که سر راهشون بود و از جمله مخالفت خانواده اش و سیاست اونها مرتب مراسم خواستگاری به تعویق میوفتاد..

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

چقدر نامردن این حتی  بهم میگفت شریکی خونه بخریم نصف پول رو تو بده نصفش رو من    ...

تنها راه انتقام میدونی چی؟ محکمتر شادتر بهتر ادامه بدی به هیچ جاتم نباشه که گذاشته رفته خدا مهربونه که قبل ازدواج فهمیدی ادم زندگی نیست

میشه خواهش کنم برای حاجتم صلوات بفرستین .کاش میشد یکبار دیگه از اول زندگی کرد بدون اشتباه بدون حسرت ....با عشق زندگی کرد
ولی کاش جواب کاراشو بده  کاش بدونه شکستن دل و غرور ی دختر یعنی چی

کاش.. 

اما خوب تو نمیتونی و اصلا عاقلانه نیست دلت رو به کاش ها خوش کنی و زندگی رو به خودت زهر.. 

زندگی جریان داره.. اون واقعه ی تلخ رو به عنوان یک حقیقت بپذیر ..

تمرکزت رو روی مسائلی بزار که قدرت تغییر و بهبودشون رو داری♥️

تنها راه انتقام میدونی چی؟ محکمتر شادتر بهتر ادامه بدی به هیچ جاتم نباشه که گذاشته رفته خدا مهربونه ...

شاید باورت نشه هنوزم شمارمو داره

البته من شمارشو پاک کردم خیلی دلم رو شکست  پروفایلشو عکس گل و حلقه شو گذاشته بود نتونستم تحمل کنم پاک کردم

موبوگرام دارم اون روز کنجکاو شدم شمارشو دوباره وارد کردم دیدم هنوز شمارمو داره  تو موبوگرام معلوم میشه  کی شمارتو داره یا ن

شاید باورت نشه هنوزم شمارمو داره البته من شمارشو پاک کردم خیلی دلم رو شکست  پروفایلشو عکس گ ...

باید از ذهنت پاکش کنی گریه ات بکن غصه هات بخور ولیباید بلند شی دوباره بسازی.اینا همش درس اشتباهاتمون درسته تلخ هستن ولی بزای رشد ما لازم بودن.با پیشرفتت نابودش کن.موفق باشی

میشه خواهش کنم برای حاجتم صلوات بفرستین .کاش میشد یکبار دیگه از اول زندگی کرد بدون اشتباه بدون حسرت ....با عشق زندگی کرد
گفتنش راحته  ولی این وسط ی دل هست که له شده

بله عزیزم قطعاً سخت هست ..نگفتم راحته.. من حکم کسی رو دارم که بیرون گود نشستن و میگه لنگش کن! 

اما هرچه زودتر توانت رو جمع کن و به زندگی عادی برگرد.. سخت اما شدنیه.. دوست من بعد از ده سال تونست ..شما هم میتونی..💪💪🙏

ولی دوسش داشتم  اصلا اول خودش اومد سمتم   عاشقم کرد با حرفاش با کاراش اصلا میگفت اگه ب ...

میفهمم چی میگی نمیدونم چرا دنیا اینجوریه یکی مثل شما و اون آشنای من باید اینجور قلب پاکش بشکنه اونوقت ادمایی ک هیچ بویی از تعهد و عشق نبردن سالی ۴ تا پسر عوض میکنن تهشم با بهترین ازدواج میکنن

الان چن وقته رفتع؟

ان مع العسر یسرا😊💚
میفهمم چی میگی نمیدونم چرا دنیا اینجوریه یکی مثل شما و اون آشنای من باید اینجور قلب پاکش بشکنه اونوق ...

الان ده ماهه که رفته 

کم کم دارم خودمو پیدا میکنم   ولی بازم حالم بده اون اوایل واقعا افسردگی شدید گرفنم  شب و روزم گریه بود اما الان بهترم ولی دلم بد شکست ازش

کاش خدا   قاضی بین من و اون نامرد باشه

الان ده ماهه که رفته  کم کم دارم خودمو پیدا میکنم   ولی بازم حالم بده اون اوایل واقعا افس ...

قطعا بهترین قاضی هم هست و حق دل شکسته تورو یجایی ازش میگیره 

خداروشکر ک زمان زیادی گذشته  و داری بهتر میشی سعی کن دوستای جدید پیدا کنی از اجتماع فاصله نگیر کتاب بخون فیلم ببین... اون آدم لیاقت تورو نداشته ذهنت رو فداش نکن... قران هم بخون بهت آرامش  میده.

من مطمئنم سالهای آینده درکنار بهترین همسر به این روزا می خندی و یه خاطره محو فقط ازش مونده... خداروهم شکر میکنی که از زندگیت رفت و فرصت ادما و زندگی بهتر فراهم شد   خدا بد برا بنده هاش نمیخواد ♡

ان مع العسر یسرا😊💚
قطعا بهترین قاضی هم هست و حق دل شکسته تورو یجایی ازش میگیره  خداروشکر ک زمان زیادی گذشته   ...

ان شالله

موقعی که رفت بهش هیج حرف بدی نزدم  تا فحش ن نفرین ن هیچی فقط سکوت کردم  

ولی بخدا سپردمش که هر جور  باهام کرد بیاره تو زندگیش

ان شالله موقعی که رفت بهش هیج حرف بدی نزدم  تا فحش ن نفرین ن هیچی فقط سکوت کردم   ...

چ صبر و شخصیت والایی داری♡ لیاقتت ازون بیشتره 

درکت میکنم جدایی واقعا سخته درحد مرگ عزیز آدم عذاب میکشه و هیچ کاری از دستش نمیاد فقط زمان...

ان مع العسر یسرا😊💚