2777
2789
یعنی آه و تاوان هست؟؟؟ ی پسر بیاد با صد تا حرف قشنگ عاشقت کنه بعد یکسال بازی دادن  ولت کنه با ...

بعد از یک سال؟؟

دوست من ۱۰سال با یک نفر دوست بود.. صبح تا شب با هم بودند.. اسم بچه ..محل زندگی ..لباس عروس .. هرچیزی که فکرش رو بکنی..انتخاب کرده بودند..

بعد از ۱۰سال شب دوست من رو دم منزل پیاده کرد ..۲۴ساعت ازش هیچ خبری نبود.. ناگهان از اتریش زنگ زد..گفت میرم آمریکا..کارهارو ردیف میکنم تورو هم ببرم.. بعد از مدتی عکسهای ازدواجش رو دیدیم.. با همون مدل لباس عروسی که با دوست من انتخاب کرده بودند..

همه اش بهم میگفت که افسرده اس از فاز ازدواج خارج شده نگو با یکی دیگه بوده شکستن دل سخته  & ...

دل منم شکسته.

الان قراره برم ببینمش.

خعلی دردناکه ک میخوام باهاش خداحافظی کنم....

خیانت کرد بم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعد از یک سال؟؟ دوست من ۱۰سال با یک نفر دوست بود.. صبح تا شب با هم بودند.. اسم بچه ..محل زندگی ..لب ...

چقدر نامردن

این حتی  بهم میگفت شریکی خونه بخریم نصف پول رو تو بده نصفش رو من   

ولی چیکار کنم خدا جوابشو بده   که با دلم بازی کرد

اگه به حق باشه اره میگیره

روح من خیلی وقته خستس از بچگی تا الان پر از زخم و خراش تیغه اما من میخندم و میجنگم و برای ادمای اطرفم پر از ارزوهای خوبم  ❤لطفا اگه با نظرم مخالفین ریپلی نکنین خیلی مچکر❤                                                                     
یعنی آه و تاوان هست؟؟؟ ی پسر بیاد با صد تا حرف قشنگ عاشقت کنه بعد یکسال بازی دادن  ولت کنه با ...

یکنفر تهمت دروع بهم زد آه کشیدم ولی خدایی هر چی گفتم سرش امد خودم باورم نشد تا حالا ۳ بار تو عمرم اه کشیدم هر ۳ بار شم همونطوری که  گفتم شد .البته مامانم میگه اه نکش اهت میگیره ولی بخدا قلبم شکسته بود

میشه خواهش کنم برای حاجتم صلوات بفرستین .کاش میشد یکبار دیگه از اول زندگی کرد بدون اشتباه بدون حسرت ....با عشق زندگی کرد
بعد از یک سال؟؟ دوست من ۱۰سال با یک نفر دوست بود.. صبح تا شب با هم بودند.. اسم بچه ..محل زندگی ..لب ...

ده سال دوستی خودش مشکوکه .پسری که قصدش ازدواج باشه نهایت شش ماه تا یه سال دوران دوستیش طول می کشه 

فرصت داری هنوز غصه نخور ایشالا بهترین همسر واست میاد.... حتما قسمت هم نبودین خدا اینطور خواسته شاید ...

ولی دوسش داشتم  اصلا اول خودش اومد سمتم   عاشقم کرد با حرفاش با کاراش

اصلا میگفت اگه بهم نه بگی قصد ازدواج رو میزنم   میگفت دوستت دارم  همه اش پیام میداد زنگ میزد

ولی ی دفعه سرد شد  دیگه حتی زنگم میزدم جواب نمیداد

خدایی حلالش نمیکنم که اینجور ی عاشقم ول کرد   فقط خودشو و خوشبختیشو سپردم دسته خدا که هر جور باهام تا کرد خدا هم باهاش همونجوری تا کنه

یکنفر تهمت دروع بهم زد آه کشیدم ولی خدایی هر چی گفتم سرش امد خودم باورم نشد تا حالا ۳ بار تو عمرم اه ...

معلوم بود بیگناه بودی که آهت گرفت عزیزم

خدا کنه آه منم این پسر رو بگیره که خنده روی لبم رو خشک کرد   اصلا با رفتنش شکسته شدم

چقدر نامردن این حتی  بهم میگفت شریکی خونه بخریم نصف پول رو تو بده نصفش رو من    ...

رها کن فکر کردن در مورد ایشون رو .. اگر آه گرفتنی بود اینهمه ظلم و ظالم و پاحقی وجود نداشت.. 

به نکات مثبت ماجرا فکر کن.. اینکه اگر با این شخص نامرد ازدواج میکردی و وسط زندگی مشترک تورو رها میکرد چقدر دردناک بود.. به اینکه چقدر خوبه ابتدای رابطه گذشت فقط یک سال ذات و مرامش رو نشون داد.. به اینکه میتونستم با همون فرمون تورو ..۵..۸ یا ۱۰ سال سر کار بزاره..

تمرکزت رو بزار به روبه رو ..هدفی رو تعیین و با تمام توان برای رسیدن به اون هدف تلاش کن.. بزار ببینه چه انسان لایق و توانمندی رو از دست داده.. ا.ن که باید ناراحت باشه ایشونه.‌.

معلوم بود بیگناه بودی که آهت گرفت عزیزم خدا کنه آه منم این پسر رو بگیره که خنده روی لبم رو ...

اگه قلبت شکوند بدون تقاصش پس میده .آه مظلوم میگیره

میشه خواهش کنم برای حاجتم صلوات بفرستین .کاش میشد یکبار دیگه از اول زندگی کرد بدون اشتباه بدون حسرت ....با عشق زندگی کرد
رها کن فکر کردن در مورد ایشون رو .. اگر آه گرفتنی بود اینهمه ظلم و ظالم و پاحقی وجود نداشت..  ...

ولی کاش جواب کاراشو بده 

کاش بدونه شکستن دل و غرور ی دختر یعنی چی

2827
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز