2777
2789
عنوان

بیبی فیس

176 بازدید | 11 پست

چرا 

چرا من اینم؟

رفتار و حرف زدنم کم تر از سنم نیست اما هم ریز نقش هستم هم کوتاه 157 هم بیبی فیس 

الان سیزده چهارده نهایت بخورم اما هجده سالمه 

از برخورد مغازه دار ها اصلا خوشم نمیاد انگار من بجم

یا راننده تاکسی ها 

نمیدونم چکار کنم 

یکی میگفت اسپرت می پوشی یکم خانم تر بپوش کردم نشد 

حالم از جمله بهت نمیاد بهم میخوره 

چکار کنم بزرگ به نظر بیام 

هیچ کس برام ارزش قائل نیست مثل بچه ها خیلی بدم میاد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

لوس صحبت نکنی حله

ابو حمزه ثمالى گوید: در نزد امام سجاد(ع) سخن از گرانى قیمت‌ها رفت، آن‌حضرت فرمود: «بر من از گرانیش چه باشد؟ اگر گران شود روزى با اوست و اگر ارزان گردد نیز با او است (یعنى با رزّاق است نه با من) از غيرت ورزيدن بيجا بپرهيز كه اين كار، زن سالم را به بيمارى مى‌كشانَد و پاک دامن را به گناه.《از نامه۳۱ نهج البلاغه 》به همه اونایی که به جایگاه و ارزش زن در اسلام نقد دارن یا به هر دلیلی قبولش ندارن، پیشنهاد میکنم حتما در اولین فرصت کتاب "نظام حقوق زن در اسلام" از شهید مطهری رو مطالعه کنن. بهتون قول میدم پاسخ همه ابهاماتتون درباره زن و جایگاه زن رو میگیرین و به دین قشنگمون افتخار میکنین :)  میتونید "اپلیکیشن شهید مطهری" رو نصب کنید و بصورت رایگان این کتاب رو مطالعه کنید.
حالا مگه ١٧ ١٨ خيلي بزرگه؟  بازم بچه ست بنظرم ديگه بايد بزرگتر بشي كمي صبور باش ربطي ب ارزش ...

وقتی با دوستان برای مغازه اونا خانم باشن بعد طرف به تو بگه عمو دلت میخواد کتکش برنی

الان حرص میخوری ولی چندسال دیگه کیف میکنی،صبرکن

دوست خوب نی نی سایتی من،چقدر خوبه که اولین نسخت تو هرتاپیکی این نیس که ببین به نظرم شوهرت داره هرز میپره یا ببین من نمیفهمم چرا تو این زندگی موندی طلاق بگیر.چقدر خوبه که راست یا دروغ فخر نمیفروشی حالا بخاطر  اخلاق همسرت یا موقعیت مالی یا...چقدر خوبه که درک میکنی عقاید مذهبی ادما باهم متفاوته،چقدر خوبه که پای تاپیک یه کاربر غمگین که داره درددل میکنه نمیای بنویسی خب که چی.من افتخار میکنم دوستی مثل تو دارم و خوشحال میشم فقط امثال تو با من حرف بزنن اینجا.زندگیت غرق شادی و ارامش🌹
اامیدوارم به حرصش بیارزه

من مثل تو بودم اون موقع ها برف میومد مدارس مقطع به مقطع تعطیل میشد ،ما راهنمایی بودیم تعطبل نبودیم مثلا،تو راه مدرسه بهم همه میگفتن خانم کوچولو ابتدایی ها تعطیلن برو خونه،من دلم میخواست خودمو بزنم...هزاربار اینا تکرار میشد رفتم دبیرستان میگفتن چندم راهنمایی ای؟۲۵ سالم بود ازدواج کردم دایی شوهرم گفته بود فلانی خجالت نمیکشه رفته یه بچه کم سن گرفته!ولی از ۲۵ به بعد خوشحالی که کمتر نشون میدی

دوست خوب نی نی سایتی من،چقدر خوبه که اولین نسخت تو هرتاپیکی این نیس که ببین به نظرم شوهرت داره هرز میپره یا ببین من نمیفهمم چرا تو این زندگی موندی طلاق بگیر.چقدر خوبه که راست یا دروغ فخر نمیفروشی حالا بخاطر  اخلاق همسرت یا موقعیت مالی یا...چقدر خوبه که درک میکنی عقاید مذهبی ادما باهم متفاوته،چقدر خوبه که پای تاپیک یه کاربر غمگین که داره درددل میکنه نمیای بنویسی خب که چی.من افتخار میکنم دوستی مثل تو دارم و خوشحال میشم فقط امثال تو با من حرف بزنن اینجا.زندگیت غرق شادی و ارامش🌹