2777
2789
اره😁 آخه مجبور شدم.....ساسان زنگ زد گفت فردا شب قراره بریم جاییی. بعد منم مجبور شدم برم حموم😂😂

ساسان اینموقع صبح بیداره مگه؟😂😂😂

یا امام حسین به زندگیم نگاه کن🖤پای حاجتم رو امضا کن🖤منو ناامید نکن از خودت تمام امیدم تویی🖤مطمئنم تا اخر امسال ۱۴۰۰ به ارزوم میرسم😍😍😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پارسال برای تهرانم دما به 50 درجه و این حدودا رسیده بود اما گفتن چهل و بزور مردمو کشوندن سرکار دمای ...

مردای بدبخت ما از کله ی صبح باید برن تو این گرما کار کنن تا شب تاکسیا که کلا مغزاشون تعطیله ینی اگ باهاشون بحث کنی درجا میکشتت یا پرتت میکنه بیرون همین چند وقت پیش تاکسی داری رفته خونه زنش باهاش جر و بحث کرده با اسلحه کشتتش

خدا بهتون کمک کنه، اونجا حقوقشون بخاطر گرما باید بیشتر از اینا باشه

اصلا.تو فکر خوزستان نیستا زمستون تنها یکم حال میکنیم که خیلی سری تموم میشه ما تابستونمون از بهار شرو میشه

مردای بدبخت ما از کله ی صبح باید برن تو این گرما کار کنن تا شب تاکسیا که کلا مغزاشون تعطیله ینی اگ ب ...

به خاطر کرونا شیشه هارو هم نمیتونن بالا بدن و کولر بزنن ، باید گرما تحمل کنن و عصبی بشن

صبح همتون بخییر 

چراهمتون گرمتونه من پنجررو بازکردم یه  باد خنکی میاد سردم شده

همسرمم رفت سرکارچایی ریختم واسه خودم

😘😘😘😘😘😘😘😘😘تقدیم به سحرخیزای نخوابیده😁

خدایا درآینده دوتا عروس خوب مثل عروسای نی نی سایتی نصیبم کن درعوض منم قول میدم مثل مادرشوهرای نی نی سایتی نباشم😂😂
مردای بدبخت ما از کله ی صبح باید برن تو این گرما کار کنن تا شب تاکسیا که کلا مغزاشون تعطیله ینی اگ ب ...

کاش با بدتر شدن وضع ، حداقل مردمش پشت همو خالی نمیکردن

کیفیت زندگی رو اعصابشونم تاثیر گزاشته... 

بسان رود که در نشیب دَره سَر به سنگ میزند رَوَنده باش                                                                       امید هیچ مُعجِزی ز مرده نیست، زِندِه باش🌿