2821
2789
عنوان

تولد ۳۰سالگی

116 بازدید | 7 پست

۷تیر تولدمه.

متولد ۷۰ ام🥺

چقدر زود گذشت

احساس میکنم داره تموم میشه😁

ولی از شوخی گذشته احساس بدی دارم.

مادرم خیلی سنتی هستن..

ما طبقه پایینشونیم

یعنی هر کار میخوام بکنم ،ی چشم و ابرو میاد ،دل چرکین ام میکنه..

احساس میکنم زیاد ولخرجی کردم🙃با اینکه از روتین مردم واقعا کمتر بوده ولی با برنامه ریزی لباس و دکور خونه رو خیلی شیک کردم.

تو دلم میگم ایکاش پس انداز میکردم🤐لباس و اینا نمیخریدم.

کلا ذهن و روانم قاطی شده 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

مبارکه وارد دوره جدید زندگی شدنت

ممنون میشم توی تاپیک ها ازم سوال حس شیش نکنید💋❤شبای رفتن تو شبای بی ستارست ببین که خاطراتم بی تو چه پاره پاره ست با هر نفس تو سینه بغضه تو تو گلومه با هر کی هر باشم عکس تو روبرومه آخ که چقدر تنگه دلم برای اون شبامون کاشکی که اون عشق بشینه دوباره تو دلامون چی میشه برگردی بازم روزای گذشته هوای پاییزی چرا تو عشقه ما نشسته
احساس میکنم واسش آماده نیستم😑واقعا دو سالش با کرونا کوفتم شد.. مغزم به هم ریخته.قبلنا یکی میگفت ،م ...

نترس عادیه 

ممنون میشم توی تاپیک ها ازم سوال حس شیش نکنید💋❤شبای رفتن تو شبای بی ستارست ببین که خاطراتم بی تو چه پاره پاره ست با هر نفس تو سینه بغضه تو تو گلومه با هر کی هر باشم عکس تو روبرومه آخ که چقدر تنگه دلم برای اون شبامون کاشکی که اون عشق بشینه دوباره تو دلامون چی میشه برگردی بازم روزای گذشته هوای پاییزی چرا تو عشقه ما نشسته
2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز