2777
2789
عنوان

رابطه بد

406 بازدید | 40 پست

سلام 

بچه ها کسی راهکاری بلده دخترم با برادرش رابطه خوبی نداره حتی درشبانه روز یک کلمه باهاش حرف نمیزنه مثلا بهش بگم از فلان جا بیارش جوری دستش میکشه بره پیشش لگدش میزنه یه کاریش بهش بسپارم انقد اذیتش میکنه میگم غلط کردم بگم فلان چیز بش بده پرت میده تو صورتش چی کنم خیلی دلم گرفته 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بزرگ میشن خوب میشن... منم بچگی با برادرم اینطور بودم.بزرگتر ک شدیم جونمون در میرفت برای هم. البته ...

خدا رحمتش کنه

لطفا لطفا لطفا قضاوت ممنوع❌❌                  این کاربری متعلق به دونفره   👭                            پس خواهش میکنم از رو تایپ ها سوتفاهم پیش نیاد🙏صاحب کاربر من و خواهرم هستیم من متاهلم و خواهرم مجرد 
بزرگ میشن خوب میشن... منم بچگی با برادرم اینطور بودم.بزرگتر ک شدیم جونمون در میرفت برای هم. البته ...

اخه الهی خدا رحمتشون کنه ..اگه فضولی نباشه چرا چند سالشون بود؟

-اگه من نباشم صبح کی بیدارت میکنه؟                                  +شاش😅😅😐😐   من یه دخترم از جنس خرداد، مغرور و شیطون ‌..از اونایی که تیپ دخترونه و خاص میزنن عطر تلخ و مردونه دوس دارن..                 ۹۹/۹/۱۰میبینمتون(فان)😅🤪🤭