2789

من یه دستور بلذم عالی میشه 

پودینگ شکلاتی ازسایت دو نفره درست کن 

بعد بیسکویت پتی بور بگیر بزن توی شیر در بیار و نچین ته ظرف مثل حاتی که تو خود جعبه هستن بچین توی ظرف دو ردیف و بینش پودینگ بریز روشم پودینگ بریز بعد بذار یخجال سه ساعت تا قشنگ ببنده بعد درش بیار لوزی لوزی برش بزن عالیهههه

اسرار ازل را نه تو دانی و نه من                                 وین حرف معما نه تو خوانی و نه من                       هست از پس پرده گفتگوی من و تو                            چون پرده برافتد ، نه تو مانی و نه من                            📖 #ترانه_های_خیام                                              ✍🏻#صادق_هدایت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من یه دستور بلذم عالی میشه  پودینگ شکلاتی ازسایت دو نفره درست کن  بعد بیسکویت پتی بور بگ ...

خیلی ممنون گلم خودت امتحان کردی خوشمزه بود؟براپسرم درست میکنم فردا ،اولین بارمه

دشمن یک تک تیراندازکوراست ولی دوست خیلی خوب میدونه ازکجابزنه💔💔💔💔
خیلی ممنون گلم خودت امتحان کردی خوشمزه بود؟براپسرم درست میکنم فردا ،اولین بارمه

اره خیلی خوب بود

درست کردی؟

اسرار ازل را نه تو دانی و نه من                                 وین حرف معما نه تو خوانی و نه من                       هست از پس پرده گفتگوی من و تو                            چون پرده برافتد ، نه تو مانی و نه من                            📖 #ترانه_های_خیام                                              ✍🏻#صادق_هدایت
اره خیلی خوب بود درست کردی؟

ممنون اره گلم شوهرم وپسرم وخواهرشوهرم دوس داشتن ولی خودم ن

ممنون اره گلم شوهرم وپسرم وخواهرشوهرم دوس داشتن ولی خودم ن

فدات💗💗 خداروشکر 

چراااا؟

شیرینیش دلتو زد؟

اره دقیقا

چون بیسکویت شیرینه موادشم شیرینیش زیاده لینجور شده

دفعه دیگه درست کردی شیرینی پودینگو کمتر کن بعد قهوه هم اگه داری دو قاشق بزن طعمش خیلی بهتر میشه یا شکلات تخته ای تلخ

چون بیسکویت شیرینه موادشم شیرینیش زیاده لینجور شده دفعه دیگه درست کردی شیرینی پودینگو کمتر کن بعد ق ...

ممنون ازراهنماییت گلم