یا اگه دوباره به اون دوران برمیگشتید چیکار میکردید؟
Stayc.shop لطفا فالوم کنید خیلی بهش نیاز دارم🥺🙏❤پیجم لوازم آرایشه با قیمت خیلی کم😌هر کی فالو کرد بگه براش دعا میکنم و صلوات میفرستم💕کاربریم دست ۲ نفره برای همین تاپیک تاپیک نظرات فرق داره 😁
درجریانی ی چیزی امده واسه شما۶۰درصد سوابق تحصیلی؟؟ یعنی اگ دبیرستانتو بد بدی فاتحت خوندس اگه بخونی ...
بله میدونم این قضیه رو 🤝🥲
Stayc.shop لطفا فالوم کنید خیلی بهش نیاز دارم🥺🙏❤پیجم لوازم آرایشه با قیمت خیلی کم😌هر کی فالو کرد بگه براش دعا میکنم و صلوات میفرستم💕کاربریم دست ۲ نفره برای همین تاپیک تاپیک نظرات فرق داره 😁
نه:|بار دوم بدتر از اول میشی من الان دانشجوام پارسال کنکور اخرمو دادم ببین خوندی ک خوندی دسخوش ا ...
مرسی از نظرت🤝🥲
پس بخون عزیزم مثل من حسرت بدل نمونی تو حرف راحته ولی واقعا عذاب اوره تا الانم از فکر همین درس ...
عزیزممم🥺😭چشم ممنون❤