2777
2789

پسر من تازه خوابید

۱۹ ماهشه

یعنی یک بیدار شده دیگه غروب نخوابیده؟

عزیزای دلم لطف میکنین برای سلامتی گل پسرم یه صلوات بفرستین؟اگه فرستادین بگین منم برای حاجت شما صلوات بفرستم مهربونا🤩😍😘

ازمنم همینه هیچ‌کارنمیشه کرد

میدونی تنهادلیل ارامش زندگی من اینه که برام مهم نیست دیگران درموردم چه فکری میکنن😊دیگران اگه فکرکردن بلدبودن یه فکری به حال خودشون میکردن😁برای رسیدن به حاجتم یه صلوات مهمونم کن دوست گلم🌹

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من بچه  رو روی پام تکون میدادم واسش قصه ها و لالایی های بشدت طولانی میگفتم تا چشماش گرم میشد میخوابید. ( چراغم خاموش بود)

بعد چندماه برگشتم😍❤فدای @bellatrixlstrang بشم ک پشتمو خالی نکرد💋پاترهدم  ادمک خرنشوی گریه کنی ؛ کل دنیا سراب است بخند🍃

صبح ۱۰ بیدارش کن، بعد از ۶ هم نذار بخوابه، قبل خوابش یه لیوان شیر گرم، یا یه دوش گرم و آب تنی ببرش،یکی دو هفته ای درست میشه، یادتم باشه بچه ها اگر خیلی خیلی خسته بشن و بعد بخوابن زودتر بیدار میشن

سلام 

بچه ها یه تایم هایی خوابشون به هم میریزه از تولد تا دو سالگی به طور دوره ای این اتفاق میوفته و خودش خوب میشه به دلیل رشد مغز  و تحریک اون در اثر رشدش هست بهش میگن sleep regretion

حالا یه سری کارها مثل بازی کردن کافی کودک در روز 

و جلو گیری از زیاد خسته شدنش میتونه کمک کنه و اینکه هر شب توی یه ساعت خاصی اقدام به خواباندنش کنید

ضمنا حمام کردن هم کمک میکنه