2777
2789
عنوان

چی بخرم

367 بازدید | 13 پست

سلام من برای پسرم ک تقریبا 8سالس میخوام ی وسیله بخرم. بین اسکوتر، اسکوتر برقی صندلی دار( منظورم همون دوچرخه برقی هست.) و اسکیت و دوچرخه معمولی موندم. خودم خیلی دوست دارم اسکوتر برقی بگیرم ولی خب قیمتش بالاس. خواستم بدونم شما دارید؟ تجربتون چیه درکل چی بهتره؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوچرخه معمولی بگیر برا رشد قدشم خوبه

(ازتون یه خواهشی دارم از شمایی که امضامو میخونی...مادری یا خانوم خونه یا شاغل و یا همه اینا... لطفا موقعی که تو خونه مشغول کاری، اگه شیشه مربا تموم شد ،اگه جعبه مقوایی پیتزا و شیرینی خالی شد ،اگه شامپو تموم شد،قوطی شیر خشک دلبندت خالی شد،شيشه خيارشور و سس و آب معدنی و بطری آب میوه تموم شد،اگه خواستی اسباب بازی شکسته يا هرچیز پلاستیکی يا مقوايي يا فلزي و شيشه اي دور بندازی...یه کیسه پلاستیکی بزرگ بزار دم در هرموقع یکی از اینا تموم شدن لطف کن بندازش داخل اون کیسه و وقتی پر شد سرشو گره بزن، یا بندازش ظرف زباله یا ازش آویزون کن.میدونی چقد اجر کارت میشه؟؟ هم در حق طبیعت و هم در حق اون انسان زباله گردی که ضایعات بازیافتی خشك جمع میکنه لطف بزرگی میکنی و میدونم که پاداش این کار خوبت یه جایی به خودت برمیگرده 🙏🙏💚💚💚)اسم اين كار تفكيك زباله خشك در مبدا است كه در اكثريت كشورهاي اروپايي و جهان اول انجام ميشه

ببینید این مدل اسکوتر برقیه. از فکرش بی خواب شدم دلم میخاد براش بخرم دو ماهه میگم میخرم ولی باز ب قیمتش نگاه میکنم میگم شاید اصلا بدرد نخوره اینهمه پول بدم براش.. خودش اصلا اهلاین نیس ک بگه فلان چیزی حتما میخام برای همین دلم براش میسوزه مظلومه.. 

تو اینا وضع اقتصادی واقعا شاخ غول شکوندنه ی چیز برای بچت بخای بخری. ی تاب برقی و ی کریر امروز رفتم برای تو راهیمون خریدم دیگه دیدم پولی نمونده برای اسکوتر برقی. انقد عذاب وجدان گرفتم دلم سوخت برای پسرم گفتم بیام ب شمام بگم شاید واقعا دوچرخه بهتر باشه.