چند وقته پهلو هام درد می کنه گاهی و احساس نفخ دارم ولی نفخ نکردم گلاب به روتون احساس ادرار دارم ولی هیچی نیست و خیلی ببخشید گلاب ب روتون wc که میرم ادرارم سخت میاد و کامل خالی نمیشم به نظرتون سنگ کلیه دارم ؟
هیچوقت قوی نمیشوی تا زمانی ک قوی بودن و قوی ماندن تنها انتخابت باشه🙂متاهل ❤💍دوستام بهم میگن بهترین مشاوره بد اخلاق دنیا 😐تجربه نشون داده تو هر طور باشی مردم طور دیگه ای فکر میکنند ؛پس خودت باش دنيا "اصالت" را ستایش میکند!🙂❤
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
افتادگی مثانه دارید احتمالا، موقع ادرار ۵ثانیه قطع کنید ورزش کگل رو انجام بدید دوباره ادامه بدید، کلا کگل عالیه براتون مرتب انجام بدید، اگرم نمی دونید چموریه سرچ کنید تو گوگل
خب اولا ممکنه عفونت ادراری باشه پس باید بری دکتر برات آزمایش ادرار بنویسه و اگه اون باشه که با دو ورق کوتریماکسازول یا مترونیدازول حله
ولی اگه عفونت نباشه باید سونو بدی سونو برا کلیه هات
تدریس خصوصی زیست وریاضی وفیزیک و شیمی پایه و کنکور با مبلغی که رضایت داشته باشید😍خودمم دانشجو ام و رتبه زیر ۵۰۰ منطقه ۲کنکور۹۹ بودم و امیدوارم که بتونم کمک کنم به دوستای عزیزم
سنگ کلیه رو من شنیدم ادرار رنگش عوض میشه به قرمزی میزنه
دردش هم غیر قابل تحمله جوری که دور از جونت عین مار به خودت میپیچی
خدا آن حس زیباییست که در تاریکی صحرا زمانی که هراس مرگ آرامشت را میدزدد یکی آهسته میگوید (کنارت هستم ) ودل آرام میگیرد .ای خدای بزرگ هوای ما بنده های کوچیکت رو داشته باش .هرگز نترسید، کافی است به آیندهای ناشناخته، همراه با خدایی شناخته شده اعتماد کنید. خدای دیروز و امروز خدای فردا هم هست
تدریس خصوصی زیست وریاضی وفیزیک و شیمی پایه و کنکور با مبلغی که رضایت داشته باشید😍خودمم دانشجو ام و رتبه زیر ۵۰۰ منطقه ۲کنکور۹۹ بودم و امیدوارم که بتونم کمک کنم به دوستای عزیزم