2777
2789
عنوان

👨‍👩‍👧‍👧درد و دل و تنهایی💑

819 بازدید | 11 پست

منو همسر نازم ۸سال ازدواج کردیم و چند سالم باهم دوست بودیم.زندگیمون از نذر روحی روانی عالی بود هییچ مشکلی با حسین نداشتم.حسین خیلی مهربون و دل رحمه هر چی داریمو میگه فلانی نداره بدیم بهش.ت  انباری وسیله ماشین وسیله ک نیاز نداریم میبخشه ب اینو اون .خیلی چشم پاک و سر ب زیره.وقتی مهمونی میرفتیم از تعریفهایی ک ازش میکردن کلی کیف میکردم و خداروشکر میکردم.اونم عاشقمه و همه کار برام کرده و خودش میگه همه کار میکنم تو شاد باشی و خوشحال باشی و ۱ سالی هست با کلی قسط و بدهی تو نستیم یک خونه تو پایین شهر بخریم ولی کلی خوشحال و ذوق و شادی .خدایی هیچ وقتم دعوامون نشده البته اگ هم شده از جابت من بوده و بچگی حسین عذر خواهی کرده.تو شرکت کار میکرد میرفت می اومد مسئول یک قسمت از شرکت بود.... تا میزنه۲تا زیر اب زنای شرکت  بچگی بازیاشون گل میکنه از حساست بخاطر یک چیز مسخره با حسین بد میشن.اینم هرچی میخواد مواظبتر باشه بیشتر سوتی میده انگار دستو پاشو گم میکنه .و از بد روزگارم ی خسارت بزرگ در حد ۴۰۰میلیون ب شرکت میزنه و اخراااج. حالا من ناراحت اخراجشم ک بچه دومم رو باردارم بد میبینم اوووه اخراج ی طرف داستانه و طرف دیگه صاحب شرکت شاکی .شکایت .حکم جلب.زندان😞

خدا لعنتش کنه ماشین و خونه روهم توقیف کرده الان ک برداره.

دیگه ما روز خوش ندیدم ک ندیدم بدبختی پشت بدبختی.میگفتیم باشه  خسارت میدیم .اون میگفت نه باید ب پول روز بدید . و من با اون مواد ۴۰۰میلیونی حدود ۸میلیار تولید داشتم. ک ما کل زندگیمونو بدیم ۱ میلیار شاید بشه .ما۲تا وکیل داشتم ک خدا یکیشو خیر نده .قاضی روهم خیر نده.قاضی لعنت خدا بهش بیاد ب ما گفت وکیل اولی بدرد نمیخوره عوض کنید این یکی روبگیر.درصورتی ک وکیلی ب ما معرفی کرد دوس خود قاضی بود ک از ما کلی پول گرفت اخر رفت طرف شاکی ما برای اون کار میکرد .یعنی ب ظاهر با ما بود ولی درکل با اون.و ما باز وکیل رو عوض کردیم. وکیل دیگه گرفتیم.خلاصه ماچقد پول وکیل و کارشناس و... دادیم باز هیچی ب هیچی.

من حالا بارداربودم و کلی استرس و شوهرم زندانه دلتنگیا هر لحظه دختر اولم ک ۷سالش بود.استرس زایمان خودم .بی پولی و نداری و قسط و.... امانمو بردیده بود.

خرجمو و قسط هارو بابای پیر بازنشستم میده و خانواده شوهرم ازین ک پدرو مادرم پشت ماهستن خودشونو کشیدن کنااار .

خلاصه با خانوادم رفتیم بیمارستان زایمان کردم بدون همسرم.ک بهترین روزم درکنار بدترین روزم بود.

یکم با وجود دنیا اومدن دخترم ؛حال روز منودختر بزرگم بهتره ولی گاهی اوقات دخترم دلش برای باباش تنگ میشه و گریه .منم خیلی دلم برای شوهرم تنگ میشه مخصوصا وقتی خونمونم.لباساش.غذاهایی ک بدون اون میخوریم.کلید انداختناش. خندهاش و...

من ک هر لحظه دلتنگش بودم و از شرکت تا بیاد خونه ۲ بار زنگ میزدم ک کجایی زود بیا حالا ۳ ماه ک نیومده خونه.خیلی دعاها چله ها صلواتا نذر و نیاز ها کردم نشد ک نشد

کلافگی داره داغونش میکنه ک چرا دادگاهی دوم اتفاق نمی افته تا حکم بیاد.هنوز هیچی معلوم نیست ولی نبودش خیلی زندکی رو برام سخت کرده.اونم خیلی استرسو دلتنگی داره خیلی منتظر نگاه خداهستم.خیلی میگم خداجونم مناجاتامو بی جواب نزاریا. منو دوتا دخترام ک ۷ ساله و یکی ۲ماهه دارم خییلی تنهاییم.هیچ کسیو هیجا ب غیر بابا و مامانم ندارم.هیچ ارگانی اشنا نداریم.خدا ما پولی هم نداریم مارو نجات بده .این مصیبت بزرگو از ما دور کن.خدایا ارامش و شادی ب ما برگردون.خدایا دل شاکی رو نرم کن.خدا خدا خدا

لطفا برای ازادی حسینم .برای دلتنگی دخترم.برای منتطر بودن من .یا صلوات بفرسید

خدا کنه روزی تاپیک شادی و ازادی رو بزارم

خدا پشت درم.در رو باز کن کارت دارم  

خودت هیچی... یعنی خودت و شوهرت اصلا مهم نیستید .. فقط بیچاره بچه ها....

پدر خودم چندین ساله زندان هست به خاطر بدهی .. 

وزن اولیه ۶۵ ... وزن الان ۵۴.۴۰۰🌸🌸 ................شروع رژیم مرداد ۹۷ ...  قد ۱۶۲ .. 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خودت هیچی... یعنی خودت و شوهرت اصلا مهم نیستید .. فقط بیچاره بچه ها.... پدر خودم چندین ساله زندان ه ...

یکیش ک نوزاده هیچی نمیدونه .من و شوهرم دلمون برای دختر بزرگم میسوزه دیگه.

خودت هیچی... یعنی خودت و شوهرت اصلا مهم نیستید .. فقط بیچاره بچه ها.... پدر خودم چندین ساله زندان ه ...

بابات انشاالله زود بیاد .بدای چقد بدهی اونجا مونده

بابات انشاالله زود بیاد .بدای چقد بدهی اونجا مونده

اولش کم بود .. ولی الان‌خیلی شده .. پول روز رو میخواد..

الان ۱۰ ساله که زندانه ..ما دیگه امیدی به آزادی نداریم ..

وزن اولیه ۶۵ ... وزن الان ۵۴.۴۰۰🌸🌸 ................شروع رژیم مرداد ۹۷ ...  قد ۱۶۲ .. 
اولش کم بود .. ولی الان‌خیلی شده .. پول روز رو میخواد.. الان ۱۰ ساله که زندانه ..ما دیگه امیدی به آ ...

وای خدا.منم ازین میترسم ک طولانی بشه چ خاکی ت سرم کنه .بچه هام کوچیکن.کی زمان زندانیش تموم میشه؟ ایا هر وقت بده باید ازاد بشه .قسطی نمیشا؟ نمیدونم اخه باید چی کنه بابات

وای خدا.منم ازین میترسم ک طولانی بشه چ خاکی ت سرم کنه .بچه هام کوچیکن.کی زمان زندانیش تموم میشه؟ ایا ...

حکمش اینکه ندهی نروی .. 

هر موقع پول رو بده فرداش آزاد میشه.. پول رو نداریم بدیم .. قسط بندی هم نمیکنه..پس آزاد نمیشه

شما شرایطت فرق داره .. نمیخواستم بترسونمت .. ولی روحیه ات رو قوی کن 

حکمش اینکه ندهی نروی ..  هر موقع پول رو بده فرداش آزاد میشه.. پول رو نداریم بدیم .. قسط بندی ه ...

دعا کن برام توام مثل من در کشیده ای برای بچه هام دعا کن.الهی مشکل شمام حل بشه زود برگرده شاکی دلش رحم بیاد 

دعا کن برام توام مثل من در کشیده ای برای بچه هام دعا کن.الهی مشکل شمام حل بشه زود برگرده شاکی دلش رح ...

شاکی رفته خارج ...راحت . اصلا نیست دیگه .. 

خدا به بچه هات رحم کنه .. بچه ها چوب ندونم کاری پدر و مادر رو میخورن .. خودم درد کشیدم با پوست و استخونم .. 

با دخترت مهربون باش .. خورد و خوراک و لباس ... بقیه موارد بعدا به دست میاد ..کمبود محبت هیچ وقت جبران نمیشه .. 

شاکی رفته خارج ...راحت . اصلا نیست دیگه ..  خدا به بچه هات رحم کنه .. بچه ها چوب ندونم کاری پد ...

از اون نظر ک بابام کم نمیزاره براشون .الهی آمین .خدا الهی گرفتاری شمام حل کنه