2777
2789
عنوان

باردارا

159 بازدید | 28 پست

سلام دوستان ویارتون به چی بود و جنسیت بچه چیشد?درسته میدونم میگن زیادم ربطی نداره ولی اکثرا مشابه همِ

من ماه دوم فقط میخوابیدم اش دوغ و ماست دوست دارم و تمایلم به شوری بیشتره 

نی نی م پسره 

امروز جواب سلفریم اومد گفتن بچه سالمه و پسره,خدایا شکرت, شما هم بگین ویارتون چی بود

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم فردا 2 ماهم تموم میشه اما خداروشکر اصلا تهوع ندارم از چیزی هم بدم نمیاد فقط وقتی گرسنم میشه حالم بد میشه حتما باید چیزی بخورم. 

پسرم💙 تو تکه ای از بهشت هستی که تو قلب و جان من فرود آمدی عاشقانه دوستت دارم👼
من صبح ها سرم سنگین میشه  و حالت تهوع میگیرم . خیلی هم احساس خستگی وبیحالی دارم . هنوز هفته هفت ...

دختره احتمالا 

ای یار بکِش دستم                                                              آنجا که تو آنجایی...                                                           مولانای جان
من که حالت تهوع خیلی دارم و اصلا میلم به غذا و هیچی نمیره .چیزای شیرین اصلاااا دوس ندارم بوی شیرینی ...

منم چیزای شیرین اصلا نمیتونستم بخورم,ولی بعد ماه سه ماه کم کم میتونم,سرگیجه تونو به دکتر بگین خدایی نکرده مشکل ایجاد نکنه واستون,ولی هر طوری شده غذا بخورین میدونما سخته ولی هر جور شده بخورین

من که حالت تهوع خیلی دارم و اصلا میلم به غذا و هیچی نمیره .چیزای شیرین اصلاااا دوس ندارم بوی شیرینی ...

پسر

ای یار بکِش دستم                                                              آنجا که تو آنجایی...                                                           مولانای جان

من هفته هفتمم

زود خسته میشم بعداز ظهر ها حالت تهوعم بیشتر میشه

شوری و ترشی رو ترجیح میدم

نمیدونم جنسیتش چیه

بارداری اولم دختر بود تقریبا همین حالتارو داشتم فقط شیرینی بیشتر میخوردم

یه کاربر قدیمی...... 😍😍😍😍
واسه دخترم عاشق فست فود و چیزای شیرین واسه پسرم عاشق کباب و چیزای ترش و شووووور .متنفرم از فست فود

واقعا واسه خیلیا مشابه ها,چون منم شوری و ترشی دوست دارم

دختره احتمالا

سر بچه اولم که دختره اینقدر زرنگ بودم . ولی خیلی استفراغ میکردم . 

برعکس این خیلی خستم می‌کنه . حالت تهوع دارم اما بالا نمیارم یهو هوس چیزای ترش میکنم مثل آبلیمو یا دوس دارم نمک بیشتر بریزم 

من صبح ها سرم سنگین میشه  و حالت تهوع میگیرم . خیلی هم احساس خستگی وبیحالی دارم . هنوز هفته هفت ...

منم احساس خستگی داشتم و همش میخوابیدم.تجربه ی من میگه هیچ وقت گشنه نباشین,هر چی دم دستتون بود بخورین چون بیشترش گشنگی باعث تهوع میشه,بیسکوییت ساقه طلایی هم میگن خیلی خوبه,صبح که از خواب بیدار شدین چند تا بخورین حالت تهوعتون میره

منم احساس خستگی داشتم و همش میخوابیدم.تجربه ی من میگه هیچ وقت گشنه نباشین,هر چی دم دستتون بود بخورین ...

من غذا میخورم بعد غذا باز حالت تهوع میگیرم . خیلی خستم می‌کنه خخخخ