2777
2789
عنوان

خیلی غصه دارم

161 بازدید | 14 پست

همین امشب بابام بهم گفت آب از دست تو نمیچکه اونم با لحن خیلی جدی و بد به همراه پوزخند ...خدا به سر شاهده هر کاری از دستم بربیاد براشون میکنم واسه تولد تک تک شون هدیه میخرم ... هر وقت غذا درست میکنم اگر غدای مورد علاقه شون باشه واسه شون میبرم هر وقت پول ازم خواستن بهشون دادم ولی

خیلی هم احترام شون نگه میدارم ولی خیلی حرف میخورم ... خیلی حرفای سرد بهم میزنه  هیچی هم نمیتونم بگم اگر محترمانه و منطقی هم حرف بزنم اینقدر بد و بیراه میگه که هر کسی ندونه فکر میکنه من مقصرم خیلی خیلی غصم شده و حالم بد اخه من چکار کنم 😔😔😔😔

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

عزیزم پدرا فقط یکم بخاطر مسائل اقتصادی اعصابشون خورده و ازین داستانا...

بزرگ شدی دیگه!اهمیت نده ،تو خوشحالشون کن مطمئن باش از ته دلشون بابت داشتنت خوشحالن

﮼ژاکاو           •🌙💛•

دیگه باید کم کم یاد بگیری حرفا رو نشنیدع بگیری.

فرق نمیکنه کیرباشه، حرف هایی ناراحتت میکنه رو زود دور بریز، فقط لبخند بزن

شما که داری امضامو میخونی، لطفا برا کار پیدا کردن همسرم یه صلوات بفرست.

عزیزم،،همیشه ی چیزی رو یادت باشه،،ما معلم اخلاق نیستم،و نمیتونیم بعضی از آدمارو تغییر بدیم.

مسلمه که در این اوضاع و احوال اقتصادی توقع بیجا دارن،شما به کار خودت ادامه بده و تا اونجایی که میتونی بی توجه و بی تفاوت باش.

من اگ جای توبودم رفت وامدم رویه مدت قطع میکردم یااصلااین خوبی هایی ک گفتی رواصلااا نمیکزدم تا قدربدو ...

والا وقتی میرم خونشون جرات نمیکنم خیلی با بابام حرف بزنم همیشه خدا یه چیزی از توش درمیاره واسه گله و شکایت

@نیلوفرانهایم

@دخترسخت

والا وقتی میرم خونشون جرات نمیکنم خیلی با بابام حرف بزنم همیشه خدا یه چیزی از توش درمیاره واسه گله و ...

این اخلاق پدرته،عوض بشوام نیست

توام برو بیا لازم نیست خیلی گرم بگیری حالا

به زندگی خودت برس