2777
2789
عنوان

کات💔

| مشاهده متن کامل بحث + 651 بازدید | 49 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اينو يادت باشه تو لايق بهترين هايى  خودتو سرگرم كن عزيزم مثلا با دوستا و رفيق ها بحرف و يا برو ...

من کسیو ندارم...کلا ادمی نیستم روابط اجتماعی خوبی داشته باشم..رفیقیم ندارم....جفتمون۲۰

من کسیو ندارم...کلا ادمی نیستم روابط اجتماعی خوبی داشته باشم..رفیقیم ندارم....جفتمون۲۰

واقعا ٢٠سالشه و واقعا من تاسف خوردم كه چطور اينقدر بى احترامى كرد وقتى ٣٠سالش اينا باسه چى ميشع

يعنى  اصن كسى نيس كه باهاش راحت باشى ؟ و چت كنى و سرگرم باشى؟ 

يا دوست داشتى همچنين كسى بود كه باهاش چت ميكردى مثل رفيق و دوست و يا دختر خاله و اقوام و ...؟

. وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے...❣︎
نه😭الانم یکی دوبار زد البته اروم...بعدشم کلی عذرخواهی کرد

كجا زد چطور زد؟ ببخشيد ولى خيلى بيشعوره كه چطور جرأت كرده بزنتت برنگرد هنوز ٢٠سالشه تو ٣٠سالگى دندوناتو ميشكونه بى لياقت

نه😭الانم یکی دوبار زد البته اروم...بعدشم کلی عذرخواهی کرد

ببین ب نفعته  ولش کنی

یه دختر شیطون که حتی شوهر  ام نداره چه برسه به ی پسر کوچولو  😂برق گرفته شده نه ببخشید برگرفته شده از کاربر @miinnaaa        از شنبه میخوام رژیم بگیرم شنبه ۲۵ دی ۱۴۰۰ از وزن ۵۵ کیلو به ۴۷ برسم من با اراده ام چون دوبار ۶ کیلو کم کردم 😌  بازم میتونم !و بلخره ترقوه درمیارم 😍🤩♡عضو گروه ابی بامداد خمار♡
نمیمونم...گفتم دیگخ من برات تموم شدم...گفت کسی ک دارت خیلی خوشبخته.....

میگفتی مرسی خدافس

یه دختر شیطون که حتی شوهر  ام نداره چه برسه به ی پسر کوچولو  😂برق گرفته شده نه ببخشید برگرفته شده از کاربر @miinnaaa        از شنبه میخوام رژیم بگیرم شنبه ۲۵ دی ۱۴۰۰ از وزن ۵۵ کیلو به ۴۷ برسم من با اراده ام چون دوبار ۶ کیلو کم کردم 😌  بازم میتونم !و بلخره ترقوه درمیارم 😍🤩♡عضو گروه ابی بامداد خمار♡
 واقعا ٢٠سالشه و واقعا من تاسف خوردم كه چطور اينقدر بى احترامى كرد وقتى ٣٠سالش اينا باسه چى ميش ...

اره باهم هم کلاس بودیم.... اره خیلی دوست داشتم ی رفیق صمیمی داشته باشم ی کسی ک باهاش راحت باشم ولی خب....:) اینم همه چیزم شده بود.... هم عشفم هم رفیقم هم همدمم

كجا زد چطور زد؟ ببخشيد ولى خيلى بيشعوره كه چطور جرأت كرده بزنتت برنگرد هنوز ٢٠سالشه تو ٣٠سالگى دندون ...

نمیدونم دقیقن ولی دعوا افتادیم چن بار زد البته اروم...منم اصلا چیزی نگفتم... فقط چن روز سردرد داشتم موهامو کشبد گریم گرفت گفتم سرم درد میکنه ب گه خوردن افتاد کلی قربون صدقم رفت ک ببخشیدو فلان 

اره باهم هم کلاس بودیم.... اره خیلی دوست داشتم ی رفیق صمیمی داشته باشم ی کسی ک باهاش راحت باشم ولی خ ...

عزيزم 🥺🥺

دوست دارى بيا وقتى كه ناراحتى بحرفيم ميدونى اينا رو چرا ميگم ؟چون من اين اتفاق افتاده دوست ندارم واسه تو هم همين اتفاق بى افته🙂واسه اينكه سرگرم بشى و فراموش كنى

عزيزم 🥺🥺 دوست دارى بيا وقتى كه ناراحتى بحرفيم ميدونى اينا رو چرا ميگم ؟چون من اين اتفاق افتاده دو ...

نه دیگه وقت شمارم نمیگیرم.....متاسفان ی هفته دیگم کنکور دارم:) امیدوارم خراب نکنم