ertyfur مدیر عضویت: 1399/12/29 تعداد پست: 351 عنوان مهاجرت | مشاهده متن کامل بحث + 265 بازدید | 26 پست تو کرونا مهاجرت میشه کردبه فرانسه 1400/04/03 | 23:43 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
تاملي عضویت: 1398/10/12 تعداد پست: 6459 غربت سخته هرچيه بهتر از اينجاست ك 🧚."قاصدک حرف دلم را به خدایم برسان".🧚
کیمیل عضویت: 1400/01/31 تعداد پست: 1261 هرچيه بهتر از اينجاست ك قطعا بهتر اینجاست اما خب سختیای خودشو داره 🖤صدای فریاد سکوتم ،قلب هامیشکند🤍
تاملي عضویت: 1398/10/12 تعداد پست: 6459 قطعا بهتر اینجاست اما خب سختیای خودشو داره من خيلي دوست دارم برم اما شوهرم راضي نميشه ميگه كار زندگيمو ول كنم برم اونجا گارسون شم😂 🧚."قاصدک حرف دلم را به خدایم برسان".🧚
کیمیل عضویت: 1400/01/31 تعداد پست: 1261 من خيلي دوست دارم برم اما شوهرم راضي نميشه ميگه كار زندگيمو ول كنم برم اونجا گارسون شم😂 حقوق یک کارگر اونجا کم کم ۱۰۰۰دلاره ینی ب پول ایرا تقریبا۲۰م در ماهاونجا اگر بتونی ی بیزینس راه بندازی زندگیت عالیمیشه 🖤صدای فریاد سکوتم ،قلب هامیشکند🤍
تاملي عضویت: 1398/10/12 تعداد پست: 6459 حقوق یک کارگر اونجا کم کم ۱۰۰۰دلاره ینی ب پول ایرا تقریبا۲۰م در ماه اونجا اگر بتونی ی بیزینس راه بن ... ٢٠ميليون اينجا كمه چ برسه اونجا بايد چقد سرمايه داشته باشي براي بيزينس؟الان ما چطوري ميتونيم بريم؟ 🧚."قاصدک حرف دلم را به خدایم برسان".🧚
کیمیل عضویت: 1400/01/31 تعداد پست: 1261 ٢٠ميليون اينجا كمه چ برسه اونجا بايد چقد سرمايه داشته باشي براي بيزينس؟الان ما چطوري ميتونيم بريم؟ بیزینس خودت راه باید بندازی شاخه زیاد داره هم بی سرمایه هم با سرمایه 🖤صدای فریاد سکوتم ،قلب هامیشکند🤍
تاملي عضویت: 1398/10/12 تعداد پست: 6459 بیزینس خودت راه باید بندازی شاخه زیاد داره هم بی سرمایه هم با سرمایه الان ك ب اين راحتي نميشه رفت تا بيزينس راه انداخت ميگن اونجا افغانيارو بيشتر از ايرانيا قبول دارن رأسته؟ 🧚."قاصدک حرف دلم را به خدایم برسان".🧚
کیمیل عضویت: 1400/01/31 تعداد پست: 1261 الان ك ب اين راحتي نميشه رفت تا بيزينس راه انداخت ميگن اونجا افغانيارو بيشتر از ايرانيا قبول دارن رأ ... من ک انگلیس بودم باهام همچین خوب برخورد نمیشد مخصوصا وقتی میفهمیدن ی دختر ایرانی تنهام انگلیس تنها نمیشه رفت باید جیبتم پر باسه 🖤صدای فریاد سکوتم ،قلب هامیشکند🤍
تاملي عضویت: 1398/10/12 تعداد پست: 6459 من ک انگلیس بودم باهام همچین خوب برخورد نمیشد مخصوصا وقتی میفهمیدن ی دختر ایرانی تنهام انگلیس ... براي تحصيل رفتي ؟منظورم اينه الان ما بخوايم بريم ب بهونه چي بايد بريم وقتي حوصله تحصيلم نداريم؟ 🧚."قاصدک حرف دلم را به خدایم برسان".🧚
کیمیل عضویت: 1400/01/31 تعداد پست: 1261 براي تحصيل رفتي ؟منظورم اينه الان ما بخوايم بريم ب بهونه چي بايد بريم وقتي حوصله تحصيلم نداريم؟ ... من برا تحصیل رفتمشما میتونی یا برا سرمایه گذاری بری ک دست کم اولش باید ۵۰۰۰۰یورو اونجا سرمایه بزارییا برا کار یا تحصیلیا پناهندگی 🖤صدای فریاد سکوتم ،قلب هامیشکند🤍
تاملي عضویت: 1398/10/12 تعداد پست: 6459 من برا تحصیل رفتم شما میتونی یا برا سرمایه گذاری بری ک دست کم اولش باید ۵۰۰۰۰یورو اونجا سرمایه بزار ... ممنونم عزيزم😍😘 🧚."قاصدک حرف دلم را به خدایم برسان".🧚