2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قطعا بهتر اینجاست  اما خب سختیای خودشو داره

من خيلي دوست دارم برم اما شوهرم راضي نميشه ميگه كار زندگيمو ول كنم برم اونجا گارسون شم😂

🧚."قاصدک حرف دلم را به خدایم برسان".🧚

من خيلي دوست دارم برم اما شوهرم راضي نميشه ميگه كار زندگيمو ول كنم برم اونجا گارسون شم😂

حقوق یک کارگر اونجا کم کم ۱۰۰۰دلاره ینی ب پول ایرا تقریبا۲۰م در ماه

اونجا اگر بتونی ی بیزینس راه بندازی زندگیت عالیمیشه

🖤صدای فریاد سکوتم ،قلب هامیشکند🤍
حقوق یک کارگر اونجا کم کم ۱۰۰۰دلاره ینی ب پول ایرا تقریبا۲۰م در ماه اونجا اگر بتونی ی بیزینس راه بن ...

٢٠ميليون اينجا كمه چ برسه اونجا بايد چقد سرمايه داشته باشي براي بيزينس؟الان ما چطوري ميتونيم بريم؟

٢٠ميليون اينجا كمه چ برسه اونجا بايد چقد سرمايه داشته باشي براي بيزينس؟الان ما چطوري ميتونيم بريم؟

بیزینس خودت راه باید بندازی 

شاخه زیاد داره هم بی سرمایه هم با سرمایه 

بیزینس خودت راه باید بندازی  شاخه زیاد داره هم بی سرمایه هم با سرمایه

الان ك ب اين راحتي نميشه رفت تا بيزينس راه انداخت ميگن اونجا افغانيارو بيشتر از ايرانيا قبول دارن رأسته؟

الان ك ب اين راحتي نميشه رفت تا بيزينس راه انداخت ميگن اونجا افغانيارو بيشتر از ايرانيا قبول دارن رأ ...

من ک انگلیس بودم باهام همچین خوب برخورد نمیشد مخصوصا وقتی میفهمیدن ی دختر ایرانی تنهام 

انگلیس تنها نمیشه رفت باید جیبتم پر باسه

من ک انگلیس بودم باهام همچین خوب برخورد نمیشد مخصوصا وقتی میفهمیدن ی دختر ایرانی تنهام  انگلیس ...

براي تحصيل رفتي ؟منظورم اينه الان ما بخوايم بريم ب بهونه چي بايد بريم وقتي حوصله تحصيلم نداريم؟ 

براي تحصيل رفتي ؟منظورم اينه الان ما بخوايم بريم ب بهونه چي بايد بريم وقتي حوصله تحصيلم نداريم؟ ...

من برا تحصیل رفتم

شما میتونی یا برا سرمایه گذاری بری ک دست کم اولش باید ۵۰۰۰۰یورو اونجا سرمایه بزاری

یا برا کار 

یا تحصیل

یا پناهندگی