2777
2789
غربت سخته

هرچيه بهتر از اينجاست ك

شیک بودن لزوما همیشه برای استایل شما نیست...همین کہ انسانی باشی کہ...قدر مهربونی دیگران رو میدونی تو زندگی کسی دخالت نمیکنی نگاه بالا بہ پایین نداری و پر مدعا نیستی نشون میده کہ تو شیکی👌

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

قطعا بهتر اینجاست  اما خب سختیای خودشو داره

من خيلي دوست دارم برم اما شوهرم راضي نميشه ميگه كار زندگيمو ول كنم برم اونجا گارسون شم😂

شیک بودن لزوما همیشه برای استایل شما نیست...همین کہ انسانی باشی کہ...قدر مهربونی دیگران رو میدونی تو زندگی کسی دخالت نمیکنی نگاه بالا بہ پایین نداری و پر مدعا نیستی نشون میده کہ تو شیکی👌

من خيلي دوست دارم برم اما شوهرم راضي نميشه ميگه كار زندگيمو ول كنم برم اونجا گارسون شم😂

حقوق یک کارگر اونجا کم کم ۱۰۰۰دلاره ینی ب پول ایرا تقریبا۲۰م در ماه

اونجا اگر بتونی ی بیزینس راه بندازی زندگیت عالیمیشه

🖤صدای فریاد سکوتم ،قلب هامیشکند🤍
حقوق یک کارگر اونجا کم کم ۱۰۰۰دلاره ینی ب پول ایرا تقریبا۲۰م در ماه اونجا اگر بتونی ی بیزینس راه بن ...

٢٠ميليون اينجا كمه چ برسه اونجا بايد چقد سرمايه داشته باشي براي بيزينس؟الان ما چطوري ميتونيم بريم؟

٢٠ميليون اينجا كمه چ برسه اونجا بايد چقد سرمايه داشته باشي براي بيزينس؟الان ما چطوري ميتونيم بريم؟

بیزینس خودت راه باید بندازی 

شاخه زیاد داره هم بی سرمایه هم با سرمایه 

بیزینس خودت راه باید بندازی  شاخه زیاد داره هم بی سرمایه هم با سرمایه

الان ك ب اين راحتي نميشه رفت تا بيزينس راه انداخت ميگن اونجا افغانيارو بيشتر از ايرانيا قبول دارن رأسته؟

الان ك ب اين راحتي نميشه رفت تا بيزينس راه انداخت ميگن اونجا افغانيارو بيشتر از ايرانيا قبول دارن رأ ...

من ک انگلیس بودم باهام همچین خوب برخورد نمیشد مخصوصا وقتی میفهمیدن ی دختر ایرانی تنهام 

انگلیس تنها نمیشه رفت باید جیبتم پر باسه

من ک انگلیس بودم باهام همچین خوب برخورد نمیشد مخصوصا وقتی میفهمیدن ی دختر ایرانی تنهام  انگلیس ...

براي تحصيل رفتي ؟منظورم اينه الان ما بخوايم بريم ب بهونه چي بايد بريم وقتي حوصله تحصيلم نداريم؟ 

براي تحصيل رفتي ؟منظورم اينه الان ما بخوايم بريم ب بهونه چي بايد بريم وقتي حوصله تحصيلم نداريم؟ ...

من برا تحصیل رفتم

شما میتونی یا برا سرمایه گذاری بری ک دست کم اولش باید ۵۰۰۰۰یورو اونجا سرمایه بزاری

یا برا کار 

یا تحصیل

یا پناهندگی

من برا تحصیل رفتم شما میتونی یا برا سرمایه گذاری بری ک دست کم اولش باید ۵۰۰۰۰یورو اونجا سرمایه بزار ...

ممنونم عزيزم😍😘

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز