2777
2789
عنوان

زندگیم مثل جهنمه

164 بازدید | 14 پست

خانواده ام کلا انرژی منفیه.برادرم بیماری روانی داره.مامانم اخلاقش خیلی بده.کل پولامو میگیره. هفتاد میلیون داشتم مجبور شدم بهش بدم شاید بدرفتاری نکنه ولی فایده نداره. هزارتا مشکل ذیگه... میخوام جند روز دیگه برای پرستاری شبانه زوزی یه خانوم برم. سالمه فقط یه نفر میخواد کارای خونشو کنه. بنظرتون برم یا تو خونه پدرو مادرم بمونم. خیلی دو دلم. الان تو خونمون همش بفکر خودکشیم. چیکار کنم بنظرتون

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برو پانسیون زندگی کن

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️

برو 

اگر حالت بهتر میشه نمون توی خونه 

در ضمن عزیزم پس انداز برای خودت نگه دار 

بالاخره شما که پیش خانواده ات اذیتی 

پول میتونه راهی باشه برای زندگی مستقل 

دعا میکنم خوشبخت بشی 

برو  اگر حالت بهتر میشه نمون توی خونه  در ضمن عزیزم پس انداز برای خودت نگه دار  با ...

ولی عزبزم خیلی مراقب خودت باش 

اگر رفتی خونه ی اون خانم قبلش خوب تحقیق کن 

و خیلی مراقب باش 

از طرف شرکت میفرستن. ممکنه خطرناک باشه؟ اخه از طرف شرکت میرم

بالاخره نمیشه به همه اعتماد کرد 

البته شرکت که از شما سفته اینا میگیره 

ولی از اون خانواده ضمانت نمیگیره 

بع هر حال ممکنه فامیلی چیزی داشته باشه یا بچه مراقب باش