2821
2789
عنوان

مدل جدید زورگیری

260 بازدید | 14 پست

سلام خانمها موقع اثاث کشی حتما به یه باربری مطمئن زنگ بزنید ما به باربری تهران بار اعتماد کردیم واسه اثاث کشی ۴تا کارگر قلدر زورگیر آوردن واسه چندتا کوچه اونورتر اثاث خالی کردن میخواستن ۳میلیون بگیرن یخچال منم گرو گرفته بودن و میخواستن شوهرم رو کتک بزنن خداروشکر با وساطت پلیس حل شد خیلی مراقب زورگیری های مدل جدید باشید

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

البته دستمزد کارگر زیاد شده ولی مگه شما از قبل سر قیمت توافق نکرده بودین؟

علی؟!!!!!                                                                           همسر عزیزتر از جانم💖 خداروشکر میکنم که تورو با من آشنا کرد.. خداروشکر میکنم که همسرم شدی و دنیامو زیباتر کردی.. خداروشکر میکنم که بابای پسرم تو هستی👶💗یادمه اولین‌بار که منو دیدی گفتی میخوام خانوم خونم باشی و من باورت نکردم..تورو از خودم روندم💔 ولی الان پنج ساله که خانوم خونتم و بابتش هزاران بار خداوند رو شکر میکنم💋بمونی برام مرد بی نظیر من🤴👸💞💞💞
البته دستمزد کارگر زیاد شده ولی مگه شما از قبل سر قیمت توافق نکرده بودین؟

وصل میکنن ولی فک کنم باید به نینی یار یاداوری کنی خودت منم یه کاربریم تعلیق شد چون همینجوری اسم زده بودم با یه جدید اومدم بعد چنوقت ک اون شماره رو زدم باهاش بیام وصل نبود اسمشم یادم رفته بود وصلش نکردن دیگه..

وصل میکنن ولی فک کنم باید به نینی یار یاداوری کنی خودت منم یه کاربریم تعلیق شد چون همینجوری اسم زده ...

اشتباه ریپلای کردی عزیزم

علی؟!!!!!                                                                           همسر عزیزتر از جانم💖 خداروشکر میکنم که تورو با من آشنا کرد.. خداروشکر میکنم که همسرم شدی و دنیامو زیباتر کردی.. خداروشکر میکنم که بابای پسرم تو هستی👶💗یادمه اولین‌بار که منو دیدی گفتی میخوام خانوم خونم باشی و من باورت نکردم..تورو از خودم روندم💔 ولی الان پنج ساله که خانوم خونتم و بابتش هزاران بار خداوند رو شکر میکنم💋بمونی برام مرد بی نظیر من🤴👸💞💞💞
وصل میکنن ولی فک کنم باید به نینی یار یاداوری کنی خودت منم یه کاربریم تعلیق شد چون همینجوری اسم زده ...

چجوری یاد اوری کنم من که بلد نیستم پس بیخیال .ادم نمیتونه حرف بزنه زود میترکوننت روانیا

صلوات بفرستید ثواب صلوات ب اندازه قطرات باران بی شمار است
چجوری یاد اوری کنم من که بلد نیستم پس بیخیال .ادم نمیتونه حرف بزنه زود میترکوننت روانیا

یه تایپیک بزن تگشون کن نینی یارارو بهشون بگو این کاربر(اسمشو بگو) بگو وصلش کنن..

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 18 ساعت پیش
2791
2779
2792