2777
2789
عنوان

ارث پدری

153 بازدید | 14 پست

سلام دوستان من سال ۸۹ پدرمو از دست دادم حالا برادرام و مادرم میخوان زمین بفروشن حالا برادرم میگه به دخترا اون یکی زمین رو میدیم تو کاغذی چیزی قید میکنیم و سهم بدیم بهشون مادرم نمیزاره که نه و الا و بلا لازم نکرده دلم کبابه واسه خودمو خواهرم وضع دوتامونو هم میبینه و همچین حرفی میزنه به خدا خیلی حالم بده پدرمم همیشه میگف که اون زمین بالایی واسه دختراس.دوتا زمین مسکونی دیگه رو هم بردنمون امضا گرفتن واسه خونه پسرا بهمون هم هیچی ندادن ولی نوشتن که ما سهم بردیم دلم میسوزه واسه خودمون مامانم اونقدری که واسه عروسا زور میزنه دختراشو نمیخواد.نظرتون چیه؟چیکار کنم؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم این اسما براتون مادره قیدشو بزنین،به قول یه خانم که از دست مادرپدرفوت شدش شاکی بود،میگفت که الان من چطور براتون فاتحه بفرستم ازاموال شوهرم وقتی هیچ ارثی بهم ندادین 

خب نهایت از راه شکایت وارد بشین

اون دوتا زمین هیچی ولی از پول این زمین ماهم میخوایم مامانم میخواد با زور ببره امضا بدیم خداشاهده اونقدری که واسه عروسا خرج کرده بما هزار تومنی نمیده

اون دوتا زمین هیچی ولی از پول این زمین ماهم میخوایم مامانم میخواد با زور ببره امضا بدیم خداشاهده اون ...

عزیزم بایه وکیل مشورت کن راه حل بده بهتون

آخرش نفهمیدیم چی به چیه؟مادویدیمو نرسیدیم: بعضیا نشستندو رسیدند!
عزیزم این اسما براتون مادره قیدشو بزنین،به قول یه خانم که از دست مادرپدرفوت شدش شاکی بود،میگفت که ال ...

خودمم تو همین فکرم اگه بخواد همچین کاری بکنه قطعا قیدشو میزنم هرچقد هم دوسش داشته باشم وقتی اون عروس و پسرشو بمن ترجیح میده

بگو هروقت سهممو از اون زمینایی که فروختید دادید منم میام امضا میزنم

خواهرم که مجرده رو میبرن امضا میده چون مامانم تحت فشارش میزاره ولی من نمیرم وضعمو دارن میبینن

بگو هروقت سهممو از اون زمینایی که فروختید دادید منم میام امضا میزنم

دقیقا

الان که بحث زمین دوباره داغ شده، قبلی ها رو هم به روشون بیارین و امضای دیگه ای ندین

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.