2777
2789
واسه من همون جای قبلی ولی بخیه های قبلی کلن برش خورده زیر شکمم قشنگ چال شده سزارین دومی خیلی سخت تر ...

من اولیو خیلی اذیت شدم خدا کنه دومی راحت باشه برام

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه خانم جان منم بی حس کردن الان دوباره باردارم اصلا هم قبلش یا الان تو بارداری خدا روشکر کمردرد ندار ...

خیلی ممنون که تجربیاتتو در اختیارم گذاشتی. 

دست خودم نیست تجربه اولمه چیزی نمیدونم فقط از تجربیات بقیه استفاده میکنم

1400/7/12 تولد سایا عزیزم😘😘😘
سه بارشم از همون جا بخیه شدی😵

اوففففففف خیلی بدههههه😣😣

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

اهای سزارینیا ینفرطبیعی داره حسودیتونومیکنه ازبس دردکشیدم وحشتناک بودابجیم سزارین بود وضعش ازمن بهتر ...

چون طبیعی هم همه زجر نمیکشن جاری خودم راحت مثل آب خوردن 3تا آورد میگفت طبیعی خیللللی راحته. بدن با بدن فرق داره

چون طبیعی هم همه زجر نمیکشن جاری خودم راحت مثل آب خوردن 3تا آورد میگفت طبیعی خیللللی راحته. بدن با ب ...

منم دوس داشتم طبیعی زایمان کنم بچه اولمو اما تا ۴۲ هفته صبر کردم دردم نگرفت دکتر سزارین اورژانسی کرد

من از طبیعی میترسم میخوام سزارین بشم.  هرکی یه چیزی بهم میگه. یکی میگه بیحسی نکن آمپول به نخاع ...

من درد طبیعی رو کشیدم 4،5 ساعت دیگ داشتم میمردم بردنم سزارین اونجا هم بی حس کردن از کمر ولی بازن در اون حالت درد و غشی فهمیدم بی حس نشدم دیگ اخرشششش که زو به موت بودم بیهوشم کردن وای که جقد بد بود اصلا دیگه نمیخوام بچه بیارم خدا همین یکی رو برام حفظ کنه 🙂🙏🙏

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫