2777
2789
من سر دومی تا اتاق عمل آوردم بالا دلشون میسوخت

خیلی بد بود 🙁

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من درد طبیعی رو کشیدم 4،5 ساعت دیگ داشتم میمردم بردنم سزارین اونجا هم بی حس کردن از کمر ولی بازن در ...

وای چقد بد. 

هرکی هم جای تو باشه از هرچی زایمان وحشت پیدا میکنه. 

خدا بچتو سلامت زیر سایه پدر مادر حفظ کنه عزیزم

1400/7/12 تولد سایا عزیزم😘😘😘

اگه دقت کنی خیلی کم از برش اول فاصله داره به طوری که باید خیلی دقت کنی تا متوجه بشی ولی روی همون قبلی نیست 

شمایی که داری امضام رو میخونی خواهش میکنم ی صلوات بفرس حاجتم رو بگیرم ایشالا خدا کمکت کنه 

فقط به دکترتون بگید خوب دوخت و دوز کنه من سزارین دومی دکتر از داخل خوب رگا رو نبسته بود یه رگ باز شد خونریزی کردلخته خون جمع شده بود دوباره بعد یه هفته رفتم اتاق عمل😶یعنی انگار سه بار سزارین شدم همون محل رو سه بار باز کردن

وای چقد بد.  هرکی هم جای تو باشه از هرچی زایمان وحشت پیدا میکنه.  خدا بچتو سلامت زیر سای ...

ممنونم عزیزم 

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫