2777
2789
عنوان

خونواده شوهر

254 بازدید | 26 پست

خونواده شوهرم وضع مالیشون خیلی بالاست ولی برای عقد و عروسی مون حتی یک ریال خرج نکردن و یه عالمه زیر بار قسط و قرض رفتیم.. جهیزیه رو بجز تلویزون و کولر همه رو بابام خرید، خرج عروسی رو نصف کردیم نصفشو بابام داد نصفشو شوهرم.. شوهرم حدود 15 میلیون از پدرش قرض کرد چند وقت پیش، الان شب و روز میگه میخوام وام بگیرم قرض بابام رو پس بدم، همه کارهاشونم همسرم انجام میده و همیشه ازمون توقع دارن، خیلی دلم گرفته ازشون.. واقعا چرا بعضی ها فکر میکنن هیچ مسئولیتی در قبال پسرشون ندارن؟! چیکار کنم که این دلخوری هام از بین بره، اخلاقشون خوبه اذیت نمیکنن ولی این که هیچوقت هیچ خرجی برای زندگیمون و مشکلانمون نکردن و اینقدر پر توقعم هستن ناراحتم میکنه

شما خونواده شوهرتون برا زندگیتون خرج کردند؟! 

البته بگم خونه و ماشین و حقوق متوسط داریم اما اون بدبختی هایی که از بی پولی کشیدیمو هیچ هدیه ای اول زندگی بم ندادن و عیدی و مراسم ها رو نداشتم، خود شوهرمم نداشت و اونا به رو خودشون نیاوردن و همسرمم هییییچ توقعی نداشت همیشه باعث دلخوریمه 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نباید از خانواده همسرتون توقع داشته باشید که هزینه عروسی شما رو متقبل بشن. اینها همه وظیفه همسرتون هست. اگر کمک کنند لطف کردند که آدم از کسی که تمول داره انتظار داره دست فرزندش رو بگیره اما وظیفه نیست

ازشون توقع نداشته باش ارامش خودت حفظ میشه 

من خاله زنک نیستم و همیشه حفظ ظاهر میکنم اما واقعا نمیتونم فراموش کنم تو دلم، به زبون نمیارم حتی به شوهرم و خونوادم و دوستام، به کسی نمیگم، اما مخصوصا که میبینم برای بچه آخرشون چقدر هزینه های هنگفت میکنن بدتر کینش تو دلم میمونه..... 

خرج‌نکردن خرجی هم میگیرن 

البته من معیارم یه شخص مستقل بود که نیازی نداشته باشه به خانوادش اما نیازم داشته باشه امیدی نیست تازه فقطم باید بده بهشون که اینو من دوست ندارم از یه حدی بیشتر!

اطرافم ک همه خرج کردن 😐 

ولی پدر بزرگم شب عروسی بابام از خودش پول میگرفت میداد کادو😂💔

شخصی جهنم را برایم اینگونه توصیف کرد: در اخرین روز زندگی ات  در روی زمین شخصی که از خودت ساخته ای. شخصی که میتوانستی باشی را ملاقات خواهد کرد.
نباید از خانواده همسرتون توقع داشته باشید که هزینه عروسی شما رو متقبل بشن. اینها همه وظیفه همسرتون ه ...

به حرف ساده س ولی وقتی میبینی اونا تو پول غلت میزنن و بابای تو با همه نداریش بهترین جهیزیه رو کمک حالت بگیره و نصف خرج عروسی و اون همه طلا بده و تو زیر بار فشار بی پولی شوهر باشی واقعا سخته.. 

خرج‌نکردن خرجی هم میگیرن  البته من معیارم یه شخص مستقل بود که نیازی نداشته باشه به خانوادش اما ...

باز اگر نیازمند بودن اینقدر دلم نمیسوخت، حتی پول یه حلقه ساده نداشت شوهرم و بنا به شرایط اون زمان که دوست بودیم مجبور شدیم عقد کنیم 

سلام .ما هم‌همینیم با این تفاوت که به ما نمیدن به آخرین حسابی میرسن.جاریم از شش ماهگی تا حالا که بوش می‌ره کلاس اول بچه‌شو‌مادر شوهرم بزرگ کرده می‌ره سر کار.با اینکه خانواده خودش اینجانب.همه باید حواستون باشه داریم و برادر شوهرم ناراحت نشن.برادر شوهرم بدون اینکه به شوهرم بگه رفته به اسم شوهرم ماشین نوشته و گرفته بعد به شوهرم گفت بیا محضر بزن به اسم خریدار.بخ مادر شوهرم اینها هم که گفتیم عین هیالشون نیومد گفتن‌نوشته دیگه.به اسم ما هم نوشته.میخواستیم ماشین بنویسیم نوبتمونو سوزوند حالا هم رو دارن.بچه م دنیا اومد همین جاریم ۸ماه تویه یه شهر نیومد دیدنش.طبق معمول عید که اومد بعد ۸ماه مادر شوهرم گفت حسن میگه چرا عیددبدنیمونو نمیان.همیشه طلبکاران از ما.همه چی فدای اون برادر شوهرم

البته بگم خونه و ماشین و حقوق متوسط داریم اما اون بدبختی هایی که از بی پولی کشیدیمو هیچ هدیه ای اول ...

ناراحت نباش عزیزم پدرشوهر مادر شوهر من برا به دنیا اومدن بچم یک هزاری ندادن حتی یک لحظه بچنو نگه نداشتن فقط هفته ای دوبار میاومدن و میگفتن نومون مارو بشناسه نومون مارو بشناسه برا عروسی هم همش از شراکت شوهرمو زحمتای قبلش بود اگرچه زدن به اسم باباش 😑

فقط خدارو شکر کن هرروز مخ شوهرتو شستشو نمیدن کافیه همین 

اگرم یکم نون یا میوه دادن مادر شوهرم چپ و راست گفته برا پسرم میدم براپسرم میدم به کس دیگه ندادم که...

من که راضیم هیچی هیچی ازشون نگیره کم بخوریم اما زندگیمون آروم باشه😑

اگه کتاب  خوب یا سایت خوب  در مورد تربیت فرزند ، و روابط و شخصیت میدونی بهم معرفی کن . کتاب زنان زیرک . زن بودن از تونی گرنت .نیمهی تاریک وجود تاپیک دختر گرانبها و بانو آرتمیس عالی  هستند وخوندمشون. 
😒😒😒

ادعلچای دین و ایمان و وسط بهشت بودنشون هم میشه.رفتیم توی حیاط روز دختر بود به دخترم کادو داده مادر شوهرم نیمه پیرسون گفته روز جهانی پسره کسی چرا واسه من چیزی نگرفته.یعنی آدم به این پررویی ندیدم.من شهرشون غریبه ام.نه ماه حاملگیم یه غذا نفرستاد واسم بعد واسه اون عروسش غذا درست میکرد که از سرکار میاد غذاداشته باشن می‌فرستاد.بعدم به من میگه ما پیر بشیم تو باید از ما نگهداری کنی.کلفتی اون عروشو می‌کنه من باید جورشو بکشم.یعنی یه چیزیه ها.همه همههمههمهفذای برادر شوهرم یه موقع کاری نکنید ناراحت بشه چون سوگلیه مامانشه.همه پولا مال اونه.همهمهمهمه.