2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مطمئنم کناره ها نبض میزنه شدید ضعف و بیحالی و مشکلات گوارشی کمخونی هم ندارم

خب یه نفر تو شهرتون نیست برات جا بندازه؟

فقط از خدا سلامتی و شادی پدر و مادرم و همسرم و خانواده ام رو میخوام همین. خدایا به خودت سپردمشون🤗
من نافم افتاده بود،بی‌حال بودم،حالت تهوع،اسهال شدید،ضعف،کمردرد صبحگاهی کم اشتهایی داشتم مامانم نافمو ...

چجوری جا انداخت مامانتون؟ 

الان دیگه مشکلی نداری؟ 

اگه روغن استفاده کردن چه روغنی بود؟

چجوری جا انداخت مامانتون؟  الان دیگه مشکلی نداری؟  اگه روغن استفاده کردن چه روغنی بود؟

اول یه قوری پر کن از آب داغ،دراز بکش پاهاتو جمع کن،یه دستمال بزار رو نافت نسوزی بعد قوری روبزار نیم ساعت رو نافت بمونه فقط گرماش قشنگ حس کن 

یکیو مشناختم رفتم پیشش نتونست جا بندازه  ناف من بدجوری در رفته و عضله شکمم کرامپ شذیدی داره

به هرحال یه نفر خوب پیدا کنید

تا وقتی که یه نفر رو پیدا کنید

یه سکه بذارید رو نافتون با یه شال محکم ببندید

فقط از خدا سلامتی و شادی پدر و مادرم و همسرم و خانواده ام رو میخوام همین. خدایا به خودت سپردمشون🤗
اول یه قوری پر کن از آب داغ،دراز بکش پاهاتو جمع کن،یه دستمال بزار رو نافت نسوزی بعد قوری روبزار نیم ...

بعد از یکی کمک بخوا کرمی وازلین دیگه هرچی فقط بشه باهاش چرب شه،به مامانت یا هرکی بگو دستاشو چرب کنه از قسمت قفسه سینه تقریبا روی معده تا پایین نافتو مث اینکه چیزی داره پاک میکنه محکم بکشه پایین،دستاشو بهم گره بزنه همون حالت که دراز کشیدی و پاهاتون جمع کردی بکشه پایین

مث اینکه آب اضافی رو از قسمت معده تا پایین ناف با دستش میکشه میاره پایین

اگه استکان انداختن بلد باشه،،نافتو از کناره شکمت با استکان جمع کنه بیاره رو نافت تا استکان نافتو بکشه بیاره سر جاش

اگه استکان انداختن بلد باشه،،نافتو از کناره شکمت با استکان جمع کنه بیاره رو نافت تا استکان نافتو بکش ...

اگرم نتونستم با استکان،بطری خالی نوشابه رو با آب پر کن سرش خالی باشه بزار رو نافت تا بکشه بیاره سر جاش مث اینکه مک میزنه

اگرم نتونستم با استکان،بطری خالی نوشابه رو با آب پر کن سرش خالی باشه بزار رو نافت تا بکشه بیاره سر ج ...

بعد که حس کردی نافت سرجاش میزنه با یه روسری نافتو محکم ببند

ناشتا اینکارو انجام بده و سه روز تکرار کن ایشالا که بتونی