2777
2789
عنوان

زناشویی

| مشاهده متن کامل بحث + 852 بازدید | 31 پست

اگرم کمک به شوهرت میکنی یک بخشی رو به شوهرت کمک کن یک بخشی رو برای خودت خرج کن عزیزم شما باید زندگی کنی بخدا مگه ادم چقدر زندگی میکنه ک باید اینجوری بگذره برای خودت خرج کن 

بیخیال درست نشد عادی میشه 

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

راستش خداروشکر الان هم خونه هست هم ماشین ولی پر وام و .. به جرات میگم عاشق زتدگیمم ولی خب‌ نمیدونم چ ...

یاد بگیر برای خودت زندگی کنی و از هرچی داری لذت ببری

زندگی تو مال خودته زندگی بقیه مال خودشون

مگه هر راهی بقیه میرن ما هم باید بریم؟

اگه جواب بی ادبیتو نمیدم به این دلیل نیس که جوابی ندارم به این جمله اعتقاد دارم که هیچگاه باخوک کشتی نگیر زیرا تولجن مال میشوی واو لذت میبرد وگرنه جواب واسه امثال تو فراوونه🙌🙌🙌
یاد بگیر برای خودت زندگی کنی و از هرچی داری لذت ببری زندگی تو مال خودته زندگی بقیه مال خودشون مگه ...

شما درست میگید همه نمیدونم چرا امروز دلگیرم کلا  شاید بخاطر این بنده خدا همش هم دلجویی میکنه اما غرورشم اجازه نمیده بگه ندارم منم اخلاقی دارم‌وقتی ی چیزی میخوام‌زود بهش نرسم بعد دیگه دوس ندارم بهش برم یعنی لذتی برام نداره بعدم برای داشتن چیزی اصلا دوست ندارم هی تکرار کنم 

یه سوال. شما که از حقوقت برا وام خونه میدی از خونه خونه هم به اسمت میکنه؟

دستم را گرفته ای یا رب. سپاست میگویم ای برترین معشوق. اگر گنده تر از دهانم نباشد کمکم کن کمی رنگی از تو بگیرم. قلبم زیر بار گناهانم مرده. او را به قدرتت زنده کن
شما درست میگید همه نمیدونم چرا امروز دلگیرم کلا  شاید بخاطر این بنده خدا همش هم دلجویی میکنه ام ...

چند تا سوال هست که باید همیشه در مورد چیزی که میخوای بهشون جواب بدی و اکثرا بعد از این سوال ها کلا از خرید پشیمون میشی

مثلا: چقدر به اون وسیله احتیاج داری؟

اگه نداشته باشیش چه مشکلی به وجود میاد؟

تا حالا که نداشتی چیکار میکردی؟

و از این دست سوالات

اگه جواب بی ادبیتو نمیدم به این دلیل نیس که جوابی ندارم به این جمله اعتقاد دارم که هیچگاه باخوک کشتی نگیر زیرا تولجن مال میشوی واو لذت میبرد وگرنه جواب واسه امثال تو فراوونه🙌🙌🙌
یه سوال. شما که از حقوقت برا وام خونه میدی از خونه خونه هم به اسمت میکنه؟

اره بنده خدا خیلی بهم توجه میکنه راستش حتی ماشین هم ب اسم من یا حقوق و چیزلش ب اسم من اصلا خسیس نیست فقط خسته شدم از وام و قناعت سه سال عروسی کردیم ی بچه تو راهی هم داریم انشاءالله

منم شاغلم و حقوقم دست شوهرمه ولی خرج خورد وخوراکمون خوبه و. راحتم. اصلا به وسیله اضافی پول نمیذیم چون خیلی به فکر پس انداز و آینده هست .منم راضی ام خدا رو شکر

دستم را گرفته ای یا رب. سپاست میگویم ای برترین معشوق. اگر گنده تر از دهانم نباشد کمکم کن کمی رنگی از تو بگیرم. قلبم زیر بار گناهانم مرده. او را به قدرتت زنده کن
منم شاغلم و حقوقم دست شوهرمه ولی خرج خورد وخوراکمون خوبه و. راحتم. اصلا به وسیله اضافی پول نمیذیم چو ...

من همه چیز خوب حقوقمم دست خودم تا حالا نگفته خدایی کارت حقوقت بده ولی خودم بخشی از وام هارو ب عهده گرفتم از نطر خورد و خوراک عالی حتی پوشش هم سالی سه  تا مانتو میخرم اصلا مشکل اینجوری ندارم گاهی مثلا میگم میخوام گوشی بخرم میگه خب بخر خودمم دلم‌نمیاد وسط مشکلات برم ۲۰ میلییون بدم‌گوشی دوست دارم بگه برات میخرم ولی میگه بخر خخ این رو اعصابم فقط 

اره بنده خدا خیلی بهم توجه میکنه راستش حتی ماشین هم ب اسم من یا حقوق و چیزلش ب اسم من اصلا خسیس نیست ...

خب پس دیگه عالیه. نه بابا بخای پولتو صرف چیزای اضافی کنی بعد پشیمون عزیزم. حالا شوهرت شاید آینده برات وسایلت عوض کنه ولی من می‌دونم شوهرم. خرج اینا نمیکنه . ولی راضی ام ینی چاره ای هم ندارم،😀 

خب پس دیگه عالیه. نه بابا بخای پولتو صرف چیزای اضافی کنی بعد پشیمون عزیزم. حالا شوهرت شاید آینده برا ...

موفق باشی عزیزم مهم آرامش حالا من ی کم پر توقع هستم تو زندگی 

شاید کودک درونت خوشحال نیست یه بخشی از درامدت رو مثلا ده درصدش رو هرماه بزار هرچی عشقت میکشه بخر ا ...

والا دوست عزیز ی خونه خریدیم تو این زمونه دوتا جوون بخوان خونه دار شن داغوون میشن کودک درون و بیرون نابود میشه منم ۳۰ سالم 

والا دوست عزیز ی خونه خریدیم تو این زمونه دوتا جوون بخوان خونه دار شن داغوون میشن کودک درون و بیرون ...

منم ۳۰ سالمه

شاغلم   و مجرد

درکت میکنم کاملا 

ولی به کودک درون توجه نکنی جفتک میندازه بعدا حس کار کردنت هم ازت گرفته میشه