2777
2789
عنوان

نظرتون چیه بیاید بگید

57 بازدید | 7 پست

نظرتون درباره این گرو های فامیلی تو فضای مجازی چیه؟؟ من میگم یه عده آدم که سایه همو با تیر میزنن جمع شدن یه جا چون دستشون به هم نمیرسه اون جا سعی میکنن همدیگه رو بسوزونن من چند وقت پیش یکی تو گروه منو کشید تو بحث هر حرف زشتی زد تهمت وتوهین وتهدید اونم به ناحق منم البته کارای زشتشو گفتم تا دهنش بسته شد واز این گروه مزخرف لفت دادم وبه این نتیجه رسیدم یه مشت عقده ای کمبود دار هستن که میخوان چنگ بزنن بقیه رو نظر شما چیه؟ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

در حال حاضر شده تنها مجرای ارتباطم با عمه و خاله😅

عاقا ،خانوم ،عزیزجان،لطفا اینقدر به آرمی های سایت انرژی منفی ندید کلا به کیپاپرا کیدرامرا و کلا کره دوستان سایت نظر مخالفتون رو با عتاب تمام ابراز نکنید به خدا این علاقشون باعث ب قهقرا رفتنشون نمیشه والا بخدا منم کی پاپ رو دنبال میکنم یه نمه آرمی هم هستم اگر فرصتش پیش بیاد کی دراما هم تماشا میکنم هنوز به انحطاط و پستی نرفتم بچه هم نیستم ۲۵ سالمه درسمم خوندم و دارم میخونم ب اندازه توانمم دارم تو زندگی شخصیم و کاری و تحصیلی پیشرفت میکنم و اتفاقا خیلی جاها از سخت کوشی همین هم نوعان کره اییمون انگیزه و انرژی هم گرفتم  خلاصه خواستم بگم مثل مردم قرون وسطی و حتی قبل تر از اون نژاد پرست نباشید ما الان در سال۲۰۲۲ زندگی میکنیم دوره ای ک مسئله برداشته شدن مرزها و یکدست شدن جهان مطرحه  چرا ک ما همه انسانیم و میان انسانها هیییییییچ برتری و تمایزی نیست الا ب اندازه اخلاق و انسانیت 💜💜 دوستان بزرگوار من در این فضا نمیتونم پاسخگوی سوالات روانشناختی باشم چون بنظرم نظر دادن در مورد این مسائل مهم در این پلتفرم کار درست ،اخلاقی وحرفه ای نیست .اما اگر سوالی راجع ب رشته‌ی روانشناسی داشتید به اندازه توانم خوشحال میشم کمکی بکنم .               

من هیچ وقت تو گروه هایی ک همه ی خانواده باشن نمیرم...

ی گروه با خواهرای شوهرم داریم ک توی اونم فقط باهم صحبت میکنیم از هر دری.. خانه داری و اشپزی و این حرفا

ی گروهم. با خانواده ی خودم دارم ک اونم بیشتر عکس بچه ها و فیلمشون رو میذاریم

بزرگترین گناه ناامیدی از رحمت خداست😉❤️برای اشنایی با دنیای زیتون و روغن زیتون میتونید به این پیج پیام بدین @koliva2020

یه توصیه خواهرانه دارم تو گروهی که فامیل همسرتون مثل خواهرشوهرا جاریا برادرشوهرا وکلا فامیل همسر هستن عضو نشید یه عده سوهان روح اونجا هستن که میخوان فقط دیگران رو آزار بدن دستشون نمیرسه بهتون شما رو اونجا گیرمیارن فقط لفت بدید

ما هم اوایل مطلب علمی میزاشتن بعد دیگه شده بود پز دادن طرف مهمونی داشت عکس میزاشت آنلاین به دیگران بگه ببینید نورچشمی هام اینجان منم بهش تو پی وی انتقاد کردم چون باهم مثل خواهرم گفتم عکس گذاشتنت تو گروه درست نیست چون نمیخوام غیبتت رو بگم به خودت میگم خیلی شیک به جای پی وی اومد تو گروه هرچی خواست گفت بهم