2777
2789
عنوان

درباره حس ششم

634 بازدید | 115 پست

خانوما من خیلی چیزهایی ک حدس میزنم درس از اب در میاد 

یا اینکه به شوهرم گفتم به داداشش زنگ بزنه گف براچی گفتم حسم میگه امروز اون برا احوالپرسی زنگ میزنه تو زنگ بزن بهش

نیم ساعت بعد حرفم برادر شوهرم زنگ زد

یا یه اتفاقی بیوفته حدس بزنم ک کار فلانیه بعدها معلوم میشه حدسهام درسته

یا بیشتر خوابهام نزدیک واقعیته

و....

تا حالا برام عادی بوده ولی اینجا ک میبینم راجب حس ششم حرف میزنن رفتم تو نت سرچ کردم

حس ششم چجوریه ؟؟چیه؟؟به چه دردی میخوره؟؟

هرکی میاد تاپیک و خودشم میدونه ک میخواد ساز مخالف بزنه لطفا نیاد با احترام

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حس شیشم همینیه که توداری عشقم

سر بر شانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواند که نه از دوزخ بترسی ونه از بهشت به رقص در آیی اگر کسی احساست را نفهمید مهم نیست سرت را بالا بگیر ولبخند بزن فهمیدن کار هر آدمی نیست
میخواین سوال بپرسم دوتا ببینم درست میگین یا نه؟ بعضیا حس ششمشون خوبه کلا منم خوابام راستن

اونطوری مشخص میشه؟

عزیزم به منم بگو کی ازدواج میکنم 

فامیله یا غریبس 

شغلش چیه

چه کسی می داند که تو در پیله تنهایی خود تنهایی چه کسی می داند که تو در حسرت یک روزنه در فردایی پیله ات را بگشا تو به اندازه پروانه شدن زیبایی

خب 

بزار امتحانت کنم گل خانوم

بگو که پسره دلش برا من تنگ میشه؟

واینکه یکم از قیافه و طاهرمم میتونی بگی؟

سر بر شانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواند که نه از دوزخ بترسی ونه از بهشت به رقص در آیی اگر کسی احساست را نفهمید مهم نیست سرت را بالا بگیر ولبخند بزن فهمیدن کار هر آدمی نیست
اره تا حدودی نشخص میشه حس ششم دارین یا ن الان شما بگید من تست و قبول میشم یا ن و ماه تولدم 

تست و قبول میشی؟شهریوری؟؟!!

چه ویژگی دارم ؟ سال بعد با آشنا یا غریبه عروسی میکنم؟ اونی که تو فکرمه خانوادش اقدام میکنند؟

اره میان جلو