صرفا با تجویز دکتر در دوران بارداری هر قرصی باید خورده بشه
روز شمار تولد دخترمه .. باردار نیستم . لاحول و لاقوه الا بالله توانایی هایم و هنرهایم و تمام احساسات شادم با هر حرف و رفتار بد خانواده همسرم میریزه بهمولی من یک فردی هستم که دنیا رو شکست میدم اما خودم شکست نمیخورم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بعد چند سال زندگی سمی امسال تونستم روی پای خودم بایستم و تمومش کنم شنیدم شنیدم شنیدم حرف مردم رو ولی رها کردم هرچیزی که شادی از من وبچم گرفته بود امیدوارم برای همیشه کنار بچم شاد وخوشحال باشم💛
آهن بعد۱۶هفته قبلش بهتره خورده نشه مگه با دستور پزشک چون احتمال عوارض هست
بعد چند سال زندگی سمی امسال تونستم روی پای خودم بایستم و تمومش کنم شنیدم شنیدم شنیدم حرف مردم رو ولی رها کردم هرچیزی که شادی از من وبچم گرفته بود امیدوارم برای همیشه کنار بچم شاد وخوشحال باشم💛
!!!! چرا راهنمایی بدون علم میکنید؟؟؟؟؟؟؟؟؟ واقعا کار خطرناکی کردید.. فولیک اسید ب ۹ هست نه اهن !!!!!!
روز شمار تولد دخترمه .. باردار نیستم . لاحول و لاقوه الا بالله توانایی هایم و هنرهایم و تمام احساسات شادم با هر حرف و رفتار بد خانواده همسرم میریزه بهمولی من یک فردی هستم که دنیا رو شکست میدم اما خودم شکست نمیخورم
اهان علامت سوالتون نبود اخه، یکهو یکی برداشت دیگه میکنه و یه کاری ازش سر میزنه.
فقط اگر شخص کم خونی داشته باشه یا ذخیره اهن اش کم باشه وگرنه باعث سقط میشه ... آخه چرا اینجوری فتوا میدید.