2777
2789
عنوان

کرج جای بدیه؟؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 11502 بازدید | 82 پست
آدما خوبی نیستن اونجا معروفه به کرمانشاه کوچک جایی که وکیل ها مثل مور و ملخ ریخته باشن آدمای خوبی نی ...

چه ربطی به وکیل داره وکیل رو تا سالای پیش طبق یه تعدادی به هر استانی میدادن 

ولی راجع به کرمانشاه و کرج درست میگید واقعا جفتشون جرم خیزن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چه ربطی به وکیل داره وکیل رو تا سالای پیش طبق یه تعدادی به هر استانی میدادن  ولی راجع به کرمان ...

پرندم گند زدن هر چی کرمانشاهی ریخته به خدا دیگه نمیدونم کجا برم تازه دارن از کرج میان اینجا

Life is money 
پرندم گند زدن هر چی کرمانشاهی ریخته به خدا دیگه نمیدونم کجا برم تازه دارن از کرج میان اینجا

خانم عزیز.

من نمیدونم شما برای کدام شهر ایران هستید که حس خودبرتربینی کاذبی دارین.من بچه تهران هستم ازاول هم اینجا بودم وخواهم بود همسرم کرمانشاهی هستند بسیارافراد شریف وبزرگوارین و تمام خانواده من کردهارا دوست دارن.

اینکه با این لحن صحبت می‌کنید بهتر است کمی  روحیات خودتون را بررسی کنید ببینید کجای زندگیتون دچار مشکل هستید که اینطور نسبت به بقیه باکینه و جهت دار صحبت میکنید. همه شهرهای بزرگ مثل تهران وکرج همه قومیتی را در خود جای می‌دهند وجذابیتی فوق العاده در این دو شهر برای سکونت وکار هست.همانطورکه خودتون مجذوب این شهر شدید لطفا بقیه را انکار نفرمایید.

درضمن همه جا خوب وبد دارد خانم عزیز.ریپلای هم نفرمایید