2777
2789
عنوان

کرج جای بدیه؟؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 11248 بازدید | 82 پست
شاهین ویلا و باغستان چه طوره؟ پولمون به عظیمیه و گوهر دشت نمیرسه البته چون زیر صد و سی متر نمیخوایم ...

متوسطه به پایین

بد نیستن اما خوب دیگه به اندازه پولتون خوبه

الان همونجا كه ميترسي 😐 متري ٢٥ تومن خداقل قيمت خريدشه

كاري به قيمت زمينش ندارم دوست عزيز گفتم ميترسم بخاطر اون زندان وقتل هايي كه توكرج وشهريار شنيدم 

نيم ديگرمن درقلب زيباي توپنهان است عزيزترينم 😊🧸🎈❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من از بچگي تا نوجووني تهران بودم سمت غرب  ١٨ سالگي اومديم كرج حذودا ١٠ ساله كرجم اينجا هم دانش ...

من ۴ سال دانشگاه کرج بودم،حصارک،عالی بود الان خودم تهران میشینم محله ازگل 

ولی با این همه چون کلی خاطره خوب از دانشگاه دارم اونجا رو دوس دارن

من ۴ سال دانشگاه کرج بودم،حصارک،عالی بود الان خودم تهران میشینم محله ازگل  ولی با این همه چون ...

خوارزمي؟ بله دانشگاه خوبيه

ولي حصارك زندگي ميكنيد يا كرديد؟

فقط اونجا تحصيل كردين

خيلي ها كه همكلاسيتون بودن هم از شهرا و مناطق ديگه بودن

شاهین ویلا و باغستان چه طوره؟ پولمون به عظیمیه و گوهر دشت نمیرسه البته چون زیر صد و سی متر نمیخوایم ...

دوست عزیز من کرجی اصیلم 😊 بهتون پیشنهاد میکنم برا زندگی و خرید خونه دهقان ویلا رو انتخاب کنید که بسیار محله خوب و با کلاسی هست و نسبت به عظیمیه و مهرشهر قیمتش مناسب تره و دسترسی خوبی هم داره 

البته دهقان ویلای اول دنج تر و باکلاس تر از دومه 🙋

دوست عزیز من کرجی اصیلم 😊 بهتون پیشنهاد میکنم برا زندگی و خرید خونه دهقان ویلا رو انتخاب کنید که بس ...

واقعا؟؟؟؟ ممنون لطف کردی . واقعا گیج شدیم 

دهقان ویلا دسترسیش خوبه؟؟ 

نزدیک کجاست مهرشهر  گوهر دشت عظیمیه ؟

واقعا؟؟؟؟ ممنون لطف کردی . واقعا گیج شدیم  دهقان ویلا دسترسیش خوبه؟؟  نزدیک کجاست م ...

تقریبا مرکزه و به گوهردشت و مهرشهر نزدیکه و همچنین نزدیک اتوبان کرج تهرانه 

محله بسیار عالی و بیشتر مهاجر تهرانی داره که برا خوش آب و هوایی به اینجا اومدن و دسترسی به اتوبان 

خودم دو سال اونجا بودم و همیشه به عنوان بهترین روزای زندگیم ازش یاد میکنم 

الان عظیمیه هستیم و در حال آماده شدن برای مهاجرت به آمریکاییم به امید خدا 

خوارزمي؟ بله دانشگاه خوبيه ولي حصارك زندگي ميكنيد يا كرديد؟ فقط اونجا تحصيل كردين خيلي ها كه همكل ...

اره خوارزمی،خوابگاه بودم

ولی خیلی تو کرج می گشتیم با دوستام 

کلی خاطره خوب دارم

كرج خيلي خوبه من دوسش دارم تهرانم خوبه فقط شمال و شمال شرق و منظقه غرب جنوب و مركز و شرق دوس ندارم

آره من بعد از تموم شدن دانشگاه ازدواج کردم الان تهرانم سمت ازگل میشینم خیلی خوبه همه جوره