2777
2789
عنوان

کرج جای بدیه؟؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 11467 بازدید | 82 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من ساکن کرجم تازه نقطه پایینش(البته الان تازگیا منطقه مارو(ملارد)جزو تهران حساب کردن)

ما محلمون خوبه! کسی با کسی کاری نداره! خانومای مهربون!اجاره ها ارزونتر!

من توی عقد باردار شدم👶قصدم سقط بود چون شوهرم وضع مالی خوبی نداشت!هدیه خدارو پذیرفتیم و گفتیم ی حکمتی بوده و سقط نشد☆حرفای مردم تیکه ها و نگاهاشون باعث شد ب همه بگم:من مامان شدم اونم از شوهره شرعی و قانونیم پس نه هوس بوده نه گناه👩‍❤️‍👨اصلا هم خجالت نکشیدم سیسمونی اماده کردیم و همه عاشق دخترمن♡ممنونم از مادر و خاهرم که عین کوهی بودن پشت من(البته خاهرم اولش میخاست منو ب قتل برسونه😨)دخی قشنگم از الان بگم من تمام راه های پیچوندن رو بلدم پس دهنت سرویسه😚باورم نمیشد تو اومدی ب قلب و روحم تا اینکه با پاهایی لرزون و فکری اشفته روی تخت سونو دراز کشیدم؛بولوب بولوب♡صدای قلبت بود عمره مادر💖(ابان سال 99 ماه هشتم بارداری:خاهشا قیافت ب من بره مرسی) اسفند۹۹:واااای دخترت چقد شبیه باباشه😄اینم بگم و برم:کاربری قبلیم ب لطف اقای ح.ر تعلیق شد روحش شاد🤐

من از بچگي تا نوجووني تهران بودم سمت غرب 

١٨ سالگي اومديم كرج حذودا ١٠ ساله كرجم اينجا هم دانشگاه رفتم

منطقه گوهردشت عظيميه جهانشهر باغستان اشتراكي كوي كارمندان طالقاني و خيلي جاهاي ديگه خوبن آدماي با فرهنگ داره 

گروناشم مهرشهر و عظيميه و جهانشهر و گوهردشته 

اكثرشون از نظر مالي بالا هستن و تحصيلكرده

ولي زورآباد حصار اوقافي حاجي آباد محمدشهر خب هم ارزونن هم خلاف بيشتره حصاركم همينطور و كمالشهر 

دقيقا مثل شهراي ديگه 

شما جاي خوب بشيني مشكلي نيست

اگه جاي داغون بري تهرانشم همينه كرجم همينه شيراز و اصفهانم همينه

من به شدت از كرج راضي هستم و خداروشكر هيچ چيز بدي هم نديدم

اندیشه خوبه به جز فاز ۱ که خیلی شلوغه

بنفشه هم خوبه اگه اشتباه نکنم 

نزدیک متروی کرجه 

محیط اروم ،خنک،سرسبزیه

فاز دو و سه اندیشه هم خوبه منکه بعد اصفهان اونجا هارو خیلی میپسندم 

عشق های واقعی پیدا نمیشن، ساخته میشن💜...همسرم مکمل ارامش زندگیمه❤️⁩ای آن که دوست دارمَتَ اما ندارمَتَ...جایت همیشه در قلب من درد میکند🌟من دوست دارم بگم ویتامین۳۰ تو بگو ویتامین ( ث یا c) کاری به ویتامینای من نداشته باش 😌