2777
2789
عنوان

کرج جای بدیه؟؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 11248 بازدید | 82 پست

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

من ساکن کرجم تازه نقطه پایینش(البته الان تازگیا منطقه مارو(ملارد)جزو تهران حساب کردن)

ما محلمون خوبه! کسی با کسی کاری نداره! خانومای مهربون!اجاره ها ارزونتر!

من توی عقد باردار شدم👶قصدم سقط بود چون شوهرم وضع مالی خوبی نداشت!هدیه خدارو پذیرفتیم و گفتیم ی حکمتی بوده و سقط نشد☆حرفای مردم تیکه ها و نگاهاشون باعث شد ب همه بگم:من مامان شدم اونم از شوهره شرعی و قانونیم پس نه هوس بوده نه گناه👩‍❤️‍👨اصلا هم خجالت نکشیدم سیسمونی اماده کردیم و همه عاشق دخترمن♡ممنونم از مادر و خاهرم که عین کوهی بودن پشت من(البته خاهرم اولش میخاست منو ب قتل برسونه😨)دخی قشنگم از الان بگم من تمام راه های پیچوندن رو بلدم پس دهنت سرویسه😚باورم نمیشد تو اومدی ب قلب و روحم تا اینکه با پاهایی لرزون و فکری اشفته روی تخت سونو دراز کشیدم؛بولوب بولوب♡صدای قلبت بود عمره مادر💖(ابان سال 99 ماه هشتم بارداری:خاهشا قیافت ب من بره مرسی) اسفند۹۹:واااای دخترت چقد شبیه باباشه😄اینم بگم و برم:کاربری قبلیم ب لطف اقای ح.ر تعلیق شد روحش شاد🤐

من از بچگي تا نوجووني تهران بودم سمت غرب 

١٨ سالگي اومديم كرج حذودا ١٠ ساله كرجم اينجا هم دانشگاه رفتم

منطقه گوهردشت عظيميه جهانشهر باغستان اشتراكي كوي كارمندان طالقاني و خيلي جاهاي ديگه خوبن آدماي با فرهنگ داره 

گروناشم مهرشهر و عظيميه و جهانشهر و گوهردشته 

اكثرشون از نظر مالي بالا هستن و تحصيلكرده

ولي زورآباد حصار اوقافي حاجي آباد محمدشهر خب هم ارزونن هم خلاف بيشتره حصاركم همينطور و كمالشهر 

دقيقا مثل شهراي ديگه 

شما جاي خوب بشيني مشكلي نيست

اگه جاي داغون بري تهرانشم همينه كرجم همينه شيراز و اصفهانم همينه

من به شدت از كرج راضي هستم و خداروشكر هيچ چيز بدي هم نديدم

اندیشه خوبه به جز فاز ۱ که خیلی شلوغه

بنفشه هم خوبه اگه اشتباه نکنم 

نزدیک متروی کرجه 

محیط اروم ،خنک،سرسبزیه

فاز دو و سه اندیشه هم خوبه منکه بعد اصفهان اونجا هارو خیلی میپسندم 

عشق های واقعی پیدا نمیشن، ساخته میشن💜...همسرم مکمل ارامش زندگیمه❤️⁩ای آن که دوست دارمَتَ اما ندارمَتَ...جایت همیشه در قلب من درد میکند🌟من دوست دارم بگم ویتامین۳۰ تو بگو ویتامین ( ث یا c) کاری به ویتامینای من نداشته باش 😌