2777
2789
عنوان

دخترمو یروز میخوام بزارم مهد

218 بازدید | 32 پست

۵سالشه شوهرم میترسه منم گفتم اونا مسئولیتشو قبول میکنند مراقبشند نظر شما چیه 

اسمم یه شخصیت کارتونی هست و اونطوری که شما فکر میکنید تلفظ نمیشه لطفا سوال نفرمائید متشکرم🤨

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کاش مهد اینجا باز بود هر روز دخترمو میبردم

خیلی خوبه مهد از چی میترسه؟؟من نگرانیم فقط کرونا هس،البته اصلا اینجا همه مهدا بسته ان

فقط 15 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
بهت وابسته نیست؟ قبول میکنه بره مهد؟ دختر من خیلی بهم وابستست بدون من هیچ جا نمیره موندم چیکار کنم

خودش خوشحاله ولی میترسم خسته بشه بهونه بگیره

اسمم یه شخصیت کارتونی هست و اونطوری که شما فکر میکنید تلفظ نمیشه لطفا سوال نفرمائید متشکرم🤨
بهت وابسته نیست؟ قبول میکنه بره مهد؟ دختر من خیلی بهم وابستست بدون من هیچ جا نمیره موندم چیکار کنم

مثلا برا مهد چن روز که بره عادت میکنه چن روز اولش سخته براش

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
کاش مهد اینجا باز بود هر روز دخترمو میبردم خیلی خوبه مهد از چی میترسه؟؟من نگرانیم فقط کرونا هس،البت ...

دخترم که نمیترسه شوهرم خیلی روش حساسه  دیوونم کرده جای دیگه هم نیست بزارمش

دخترم که نمیترسه شوهرم خیلی روش حساسه  دیوونم کرده جای دیگه هم نیست بزارمش

هم شوهرتو میگم خب،نه بابا حواسشون هست،دختر من نصف عمرش تو مهد بود که دیگه به خاطر کرونا یه سال ونیمه نبردمش

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ازچند سالگی خوبه بره مهد؟ 

اگه به خاطر خودش میخوای ببریش هم دو سال و نیم سه سال که بتونه اونجا بازی کنه خوبه به نظرم

البته من مجبور بودم از یک سالگی میبردمش ولی خیلی خوش میگذره بهشون و دوس دارن اغلب

1
5
10
15
20
25
30
35
40
هم شوهرتو میگم خب،نه بابا حواسشون هست،دختر من نصف عمرش تو مهد بود که دیگه به خاطر کرونا یه سال ونیمه ...

همش فکراس بد میکنه میگه اگه حواسشون نبود از مهد رفت بیرون چی دخترم خیلی شیطونه ماشالله

عزیزم میشه بپرسم شغلتون چیه

پرستارم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
2790
2778
2791
2779
2792