2777
2789
عنوان

ماما یا متخصص

74 بازدید | 6 پست

الکی خودمونو گول میزنیم...پیش ماما نمیریم میگیم بزا تحت نظر متخصص زنان باشیم...من باردارم پیش یکی از معروفترین دکترای تهران میرم چنتا ماما پیشش کار میکنن.....توی این چهار پنج ماه یه بار درست منو ویزیت نکرده فقط در حد چن ثانیه محض از سر باز کنی میاد صدای قلب بچه رو میزاره زودم میره میگه سوالاتو از ماما بپرس....کلا این مدت فقط ماماها منو ویزیت کردن و دارو و آزمایش نوشتن..

خب دیگه چه کاریه این همه پول ویزیت متخصص بدم😑برم پیش مامای محلمون یه پرونده باز کنم بهتر نیس!

۸ فروردین بی بی چکم مثبت و روز تولد آقا امام زمان آزمایشم مثبت شد🤰🤰🤰🤰😍😍😍دختر عزیزم تو قشنگترین دلیل برای نشون دادن عظمت خدا روی زمینی❤❤❤🤱🤱🤱🤱نقش او در چشم ما هر روز خوش تر میشود....🌹🌹

چه دکتربی مسئولیتی 

والامن که هرماه میرفتم دکتر هم خوددکترباصبروحوصله جوابم رومیداد هم ماما

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقا همینه. ما تو ایران همینقدر مسخره و عجیب رفتار میکنیم. کشورای دیگه همه ک پزشک نمیرن. میرن ماما

در کل ماماها بهتر اززپزشکات راهنمایی میکنن ولی خوب پزشک تخصص خودش رو داره

من شخصا پیش این پزشکای سرشلوغ نمیرم.‌پزشک میرم ولی پزشکی ک هرجقدر بخوای، وقت میذاره. و ماما هم وردستش نداره. ماما بخوام، بیرون میرم.‌

ب نظرم شمام اگه بارداری پرخطر نیستی، پزشک معمولی تر برو.‌اگر هم پرخطری، موازی برو

من‌ مادر دو فرشته آسمانیم💫💫 یکی در دستان خدا آرمیده و دیگری در آغوش من💞 
دکترتو عوض کن

دکترهایی ک یکم اسم در کردن و سرشون شلوغه متاسفانه همینجورین اکثرا

۸ فروردین بی بی چکم مثبت و روز تولد آقا امام زمان آزمایشم مثبت شد🤰🤰🤰🤰😍😍😍دختر عزیزم تو قشنگترین دلیل برای نشون دادن عظمت خدا روی زمینی❤❤❤🤱🤱🤱🤱نقش او در چشم ما هر روز خوش تر میشود....🌹🌹
چه دکتربی مسئولیتی  والامن که هرماه میرفتم دکتر هم خوددکترباصبروحوصله جوابم رومیداد هم ماما

اصلا نمیزاره وارد اتاق ویزیت بشیم...توی اتاق سونو سرپا در حد چن ثانیه صدای قلبو میزاره میگه سالمه خدافظ...سوالم که بپرسم میگه از ماما بپرس

دقیقا همینه. ما تو ایران همینقدر مسخره و عجیب رفتار میکنیم. کشورای دیگه همه ک پزشک نمیرن. میرن ماما ...

دقیقا همینجوره که میگی...اتفاقا بارداریم پر خطره...ماماها هم بد نیستن انصافا همه چیز بارشونه....هر سوالی میپرسم جواب میدن.منتهی زور داره من پول متخصص میدم ولی در اصل تحت نظر ماما ....... ولی حرفش پیش بیاد همه میگیم ما عمرا پیش ماما بریم