2821
2789
عنوان

بی بی چک + عکس

274 بازدید | 16 پست

فردا موعدمه بنظرتون چقدر میشه روش حساب کرد مارک مدیکور

تا دلتونم بخواد علامت دارم 😃

خدایا شکرت این حس و حال رو نصیب و قسمت همه چشم انتظارها بکن "صلوات بفرستید" هم برای سلامتی نی نی هامون هم مستجاب شدن دعام  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زیر یک ربع اینجوری شد 

خدایا شکرت این حس و حال رو نصیب و قسمت همه چشم انتظارها بکن "صلوات بفرستید" هم برای سلامتی نی نی هامون هم مستجاب شدن دعام  
هاله داره ؟؟فک کنم مثبته 😍

مامان بهار دعا کن باشه و سالم بیاد بغلم برای نی نی تو دلت صلوات فرستادم انشالله صحیح و سلامت بغلش کنی

مبارکه عزیزم  انشاالله که خدا به منم بچه بده که ی کاربر آقا بهم   نگه لیلقت مادر شد ...

اون آقا غلط کرده 😡😡😡زوده زود طعم شیرینی مادر شدن رو میچشی مطمئنم 😍😍

مامان بهار دعا کن باشه و سالم بیاد بغلم برای نی نی تو دلت صلوات فرستادم انشالله صحیح و سلامت بغلش کن ...

مرسی مهربووووونم منم برای سلامتی نینی شما صلوات فرستادم ایشالا همه چی به خوبی پیش بره 😍😍😍😍😍منم بعد دوازده روز تاخیر بی بی چکم هاله داشت 🌹

اگه امروز گذاشتی پس فردا دوباره بزن اگه پررنگ تر شد که مبارکه😍🙂

توکل بخدا حتما میذارم 😍

میشه بیایید تایپکم نی نی یار تگ کنید 

تگ کردم عزیزم