2777
2789
عنوان

کاش پسر بودم

200 بازدید | 18 پست

پسرا هر کاری کنن زشت نیست  یکیو دوست داشته باشن راحت میتونن بهش بگن میتونن منتشو بکشن میتونن اصرار کنن ده بار دک بشن بازم میتونن پیله کنن ولی اگه یه دختر اینکارا رو بکنه از چشم طرف میفته دختر هیچکاری نمیتونه بکنه ای کاش... 😭

ِاللهم انی اسئلک من فضلک العظیم💚💙

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

میتونه اگر بخواد میتونه

منت کشی نمیگم

اما میتونه به طرف بگه 

خواست قبول کنه خواستم قبول نکنه

مهربون باش...شاید فردایی نباشه... nothing is impossible the word itself says that i'm possible     آرزو هایت را برآورده میکند آن خدایی که آسمان را برای خنداندن گلی می گریاند      
عزیزم طرف مقابلت بی جنبس وگرنه معذرت خواهی یا ناز کشیدن که گاهی لازمه و طرف مقابلت حس میکنه واسش مهم ...

من که کاری نکردم ولی اگه میخواست پیام میداد دیگه

من اگه ب جات بودم ی بهونه ای پیدا میکردم بفهمم چرا پیام‌نمیده...ولی اگه طرف جنبه داشته باشه خودشو‌ چ ...

چ بهونه ای

مجازی بود من بهش میگفتم وابسته نشی خودم شدم😭

ادما تو هرجنسیتی هستن باید خداروشکر کنن بالاخره پسرم سختی های خودشونو دارن و ...😐

کاربراقام ب هیچ عنوان درخاست دوستی ندین ممنونم...روزگارم رو اگریک روز نقاشی کنم یک قفس باخاطرات یک قناری میکشم...