راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
میفهمم منم این سالها خیلی سراین چیزا حرص خوردم ودعوا کردم ولی همینه که هست،دوست داشتم خودم کاری داشتم خرج خودمو بچه رو میدادم اونم پولاشو میداد دوستاش وطبق معمول میخوردن براش ولی کو کار
دوست خوب نی نی سایتی من،چقدر خوبه که اولین نسخت تو هرتاپیکی این نیس که ببین به نظرم شوهرت داره هرز میپره یا ببین من نمیفهمم چرا تو این زندگی موندی طلاق بگیر.چقدر خوبه که راست یا دروغ فخر نمیفروشی حالا بخاطر اخلاق همسرت یا موقعیت مالی یا...چقدر خوبه که درک میکنی عقاید مذهبی ادما باهم متفاوته،چقدر خوبه که پای تاپیک یه کاربر غمگین که داره درددل میکنه نمیای بنویسی خب که چی.من افتخار میکنم دوستی مثل تو دارم و خوشحال میشم فقط امثال تو با من حرف بزنن اینجا.زندگیت غرق شادی و ارامش🌹
میره روستا برای خواهر برادری که حتی یه ذره بهش محبتی نداره کارگری میکنه میگم مگه تو بچه ندار ی زن نداری خرج خونه نداری چرا همش تووووووو فردا پس فردا مردی اصلا یه اب میدن دستتتتتت آخه بیشعور منو تنها میزاره منو اذیت میکنه بعد بقیه بزار راحت باشن
کمک دستش باش اگه هم میدونی تو یه کار گند میزنه حتما بهش بگو میدیم متخصص اون کار درست کنه تو هم اذیت ...
والا سعی میکنم کمکش باشم اما چ فایده یه خرید ساده ک هزاربار توضیح میدم یایه کارت ب کارت ساده یا واریز پول دیگه از اینا ساده تر هست ....بدیش ب اینه جایی هم ک هستیم اگه کسی کمک بخواد اول از همه میدوه هر چی میگم بابا نکن بذار خودشون انجام میدن اما انگارنه اانگار بعدم گند میرنه من خجالت میکشم نمیتونمم مستقیم بهش بگم تو ک عرضه نداری آبرومونو نبر حداقل ........