2777
2789

صبح قشنگ‌تون بخیر😙💚🌱

یه بیت شعر، یه حرف قشنگ، نصیحت یا یه جمله و خلاصه هر چیزی که دوست دارین ....

هر سخن کز دل برآید لاجرم بر دل نشیند :)))

💃💃💃💃

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مائیم ک از باده ی بی جام خوشیم 

هر صبح منوریم و هر شام خوشیم 

گویند سرانجام ندارید شما 

مائیم ک بی هیچ سرانجام خوشیم 

#مولانا

این خانم خوشگل کیه که داره این امضارو میخونه؟  (در آستانه ی یک فروپاشی. خب خب خب اولا پروفایلم هیو جکمن بازیگر مورد علاقمه،دوما سلام،سوما کاربری دوممه

دلم خواست بهت بگم الهی همیشه دلت شاد باشه

لطفا لطفا لطفا قضاوت ممنوع❌❌                  این کاربری متعلق به دونفره   👭                            پس خواهش میکنم از رو تایپ ها سوتفاهم پیش نیاد🙏صاحب کاربر من و خواهرم هستیم من متاهلم و خواهرم مجرد 

خدایامشکل همه گرفتاراروحل کن 🤲

هرکی بچه نداره...

هرکی مریض داره..

هرکی گرفتاره....

هرکی خونه نداره...

هرکی کارنداره...

هرکی اعتیادداره..

وهرکی که ازت دورشده روبه راه راست هدایت کن🤲

انشاالله همه عاقبت بخیربشیم ...

الهم عجل ولیک الفرج

💙تاپیک خوابی که راجب امام زمان(عج)دیدم💙👉 این تاپیک مال دوسال پیشه ولی من وظیفه خودم دونستم اینجا قرار بدم برای کسایی که دوست دارن از همین امروز حضرت مهدی روصدا کنن این ذکری هست که معجزه میکنه فقط کافیه بهش ایمان داشته باشی تا عمردارم تازمانی که نفس میکشم سعی میکنم هرروز۳۱۳مرتبه یامهدی ادرکنی بگم  (همه راه هابُنبسته بایدبیای..بیای تاخدادستشوروکنه...فقط راه برگشتنت روبگو...تاچشمام واست آب وجاروکنه💌)  یامهدی ادرکنی اقاجونم خیلی دوست دارم خیییلی♥️تمام تلاشمو میکنم اونجوری بشم که تومیخوای داروندارم فدای یه تارموت تموم دلخوشیِ زندگی من تویی فدای نفسات بشم آقا قربون قدمهایی که روزمین برمیداری برم عاشقتم پدرمهربونم امام زمانم🤍
ممنون مهربون😍💖 انشالله شما و بچه هاتم عاقبت بخیر و خوشبخت بشین

مرسی عزیزدلم

لطفا لطفا لطفا قضاوت ممنوع❌❌                  این کاربری متعلق به دونفره   👭                            پس خواهش میکنم از رو تایپ ها سوتفاهم پیش نیاد🙏صاحب کاربر من و خواهرم هستیم من متاهلم و خواهرم مجرد 

این بیت شعرارامش عجیبی بهم میده..

مَی اندیش،مَی اندیش؛که اندیشه گری ها

چونفتند،بسوزند،زِ هربیخ تری ها

مولانا#

فکرنکن فکرنکن که فکرکردن وغصه خوردن میسوزاندازبیخ هرچی تَری وشادابی وخوشی هست =درلحظه زندگی کن😊

💙تاپیک خوابی که راجب امام زمان(عج)دیدم💙👉 این تاپیک مال دوسال پیشه ولی من وظیفه خودم دونستم اینجا قرار بدم برای کسایی که دوست دارن از همین امروز حضرت مهدی روصدا کنن این ذکری هست که معجزه میکنه فقط کافیه بهش ایمان داشته باشی تا عمردارم تازمانی که نفس میکشم سعی میکنم هرروز۳۱۳مرتبه یامهدی ادرکنی بگم  (همه راه هابُنبسته بایدبیای..بیای تاخدادستشوروکنه...فقط راه برگشتنت روبگو...تاچشمام واست آب وجاروکنه💌)  یامهدی ادرکنی اقاجونم خیلی دوست دارم خیییلی♥️تمام تلاشمو میکنم اونجوری بشم که تومیخوای داروندارم فدای یه تارموت تموم دلخوشیِ زندگی من تویی فدای نفسات بشم آقا قربون قدمهایی که روزمین برمیداری برم عاشقتم پدرمهربونم امام زمانم🤍

از کلامِ تو بر تو حکم میشود ...

خیلی مواظب حرفها و افکارت باش ...

چون هر فکر یا کلمه مثبت یا منفی ، یه کارت دعوته به جهان هستی

واسه تجربه اون 

مگر از این جهان چه میخواهیم ،که در خداییِ خدا یافت نمیشود ؟؟
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز