2777
2789
عنوان

آروغ نمیزنه🤕

132 بازدید | 13 پست

بچم ۲۲ روزشه ده دیقس رو پامه میزنم پشتش انگار ن انگار 

کلا اروغ نمیزنه خیلی وقتا چه کنممممم

که داند به جز ذات پروردگار که فردا چه بازی کند روزگار🤍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اول تبریک میگم عزیزم😍انشالله یه فرزند سالم و صالح باشه برات😍🙏

وقتی پسرم اینجوری میشد،من پشتشو ماساژ میدادم آروم😊

من یه مامان کوچولوئه ۱۷ ساله ام😍😍😂میدونم زوده،ولی سرنوشت اینطور میخواست😊(با کودک همسری مخالفم)😊به قانون جذب شدیدا معتقدم😍عاشق دین و مذهبم هستم😍برای همتون بهترین ها رو آرزو میکنم🙏🙏😍

عزیزم اگه کندور داشتی تو اب گرم حلش کن یکم اندازه یه قاشق چای خوری بش بده البته بعد از سرد شدن عالیه برای آروغ بچه ها همیشه هم تو یخچال آماده داشته باش

مامانی جونم چرا وقتی دو سالم بود رفتی منو هم باخودت نبردی چرا گذاشتی توحسرت گفتن مامان از ته دل بمونم دوستت دارم لااقل بیاتو خوابم ببینمت من حتی قیافیه تو یادم نیست 
اول تبریک میگم عزیزم😍انشالله یه فرزند سالم و صالح باشه برات😍🙏 وقتی پسرم اینجوری میشد،من پشتشو ما ...

اره همین کارم میکنم 

هرچقدر شده نگهش دار بزنه چون نزنه خوب نمیخوابه ادیت میشه 

خستم میشه مخصوصا تو شب شده یه ساعت میزنم پشتش ک ماساژ میدم نمیزنخ

عزیزم اگه کندورسه داشتی تو اب گرم حلش کن یکم اندازه یه قاشق چای خوری بش بده البته بعد از سرد شدن علی ...

ندارم🤕

اره همین کارم میکنم 

تاثیر نداره؟

من یه مامان کوچولوئه ۱۷ ساله ام😍😍😂میدونم زوده،ولی سرنوشت اینطور میخواست😊(با کودک همسری مخالفم)😊به قانون جذب شدیدا معتقدم😍عاشق دین و مذهبم هستم😍برای همتون بهترین ها رو آرزو میکنم🙏🙏😍
ندارم🤕

حتما بخر داشته باش براهمچین مواقع ای

مامانی جونم چرا وقتی دو سالم بود رفتی منو هم باخودت نبردی چرا گذاشتی توحسرت گفتن مامان از ته دل بمونم دوستت دارم لااقل بیاتو خوابم ببینمت من حتی قیافیه تو یادم نیست 
نه  ولی برعگس بعضی وقتام هنو نزدم پشتش خودش میزنه

🤔🤔نگران نباش عزیزم😘

خوب میشه کم کم،سخت نگیر😍

انشالله سایت همیشه رو سرش باشه🙏🙏😍😍

#کمپین_انرژی_مثبت‍ 

#انرژی.مثبت‍