2777
2789
عنوان

نظرتون چیه؟؟ دخالت بنظرتون یا نه

77 بازدید | 12 پست

امروز تولد همسرم بود 

هر سال میگه تولد چیه ، تولد مال بچه هاس و از این حرفا

سر تولد منم خودم فرستادمش برام کادو بخره

یجورایی تو ذوق زنه

دیشب دو به شک بودم کیک بگیرم یا نه که وقتی نبود رفتم گرفتم با شمع و پشمک و فشفشه، از اینجور چیزا 

یجورایی سوپرایزش کردم

مادرشوهرم اینا دارن میرن مسافرت رفتیم خداحافظی کنیم 

دیدم غذا درست کرده ، کیک درست کرده کادو گرفته 

مام براشون کیک تولد برده بودیم

بنظرم اومد که فکر کرده تولد نگرفتم برا پسرش خواست تولد بگیره که دیده مام گرفته بودیم گفت همینجوری پختم

منم عادی رفتار کردم  تشکر کردم و از کیکش تعریف کردم خلاصه عادی بودم

ولی ته ته‌دلم حس کردم نباید اینکار رو میکرد چون اگه من نمیگرفتم حسابی جلو شوهرمم ممکن بود خراب بشم

این اسمش دخالت؟؟

نه بابا دخالت چی؟ بچشه ذوق داشته کیک پخته واسش.

راه و رسم مردن را در مجال زندگانی دنیا نیاموخته ایم. چه گرانبهاست در نظر پروردگار، مرگ پاکان؛ همچنان که چیزهای کمیاب گرانبها هستند. به شما راست میگویم، به راستی من در این جهان به امتیازی آمده ام که تا کنون به هیچ بشری داده نشده حتی به...  ،زیرا خدای ما انسان را نیافرید که در جهان او را باقی بگذارد بلکه او را آفریده است تا در بهشت بگذاردش. 🍀 jesus christ.  به نام قدرت مطلق، نيروى برتر، نيرويى كه قدرتت از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب گسترده شده. Angel 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب چرا سالهای پیش اینکار رو نمیکرد😅

اما میدونی 

یادمه یبار کاراش زیاد بود 

عجله ای برای شوهرش وسایل تولد گرفتم که ، تولد بگیره 

بهش گفتم خب توی این شلوغی ول کن تو هم 

گفت اگر من این کار نکنم 

مامانش اینا این کار کنن بعدا یجایی هم وجه خوبی ازم نمیزارن جلوی همسرم هم احتمال متلک هست 

اینم ممکنه باشه

اما کلا بد به دلت راه نده

کاربری جدیدا به من تعلق گرفته 
شما بودین ناراحت نمیشدین

دروغ نگم ناراحت میشم ولی اگه بخوای از یه زاویه دیگه نگاه کنی حق داره کارشم اشتباه نیست ولی ما زنا کلا خصلت حسادت داریم بخصوص روی شوهر دوست نداریم مادرش هم بهش محبت کنه😂😂

اما میدونی  یادمه یبار کاراش زیاد بود  عجله ای برای شوهرش وسایل تولد گرفتم که ، تولد بگی ...

خب منم همینو میگم 

من عادی رفتار کردم و اصلا عکس العمل نشون ندادم راستش دوزاریم نیفتاد 

اومد خونه به ذهنم رسید 

اره بیخیال هر چند کارش جالب نبود

دروغ نگم ناراحت میشم ولی اگه بخوای از یه زاویه دیگه نگاه کنی حق داره کارشم اشتباه نیست ولی ما زنا کل ...

محبت کرده  کادو گرفت 

اینکه کیک پخته ، شام درست کرده بنظرم میخواسته غیر مستقیم چیزهایی رو بگه😁

من که خدایی ناراحت شدم هر چند تا خونه نیومدم نفهمیده بودم چی شده😅